Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Počelo prikupljanje potpisa za peticiju kojom se od Pantransporta traži poboljšanje reda vožnje na liniji broj 7 - | K-013 Portal

PANČEVO: Počelo prikupljanje potpisa za peticiju kojom se od Pantransporta traži poboljšanje reda vožnje na liniji broj 7

pantransport, linija 7, peticija, pancevo

Počelo je prikupljanje potpisa za peticiju kojom se traži poboljšanjen reda vožnje na gradskoj liniji 7, koja saobraća na relaciji Jabuka - Strelište - Rafinerija.

Potpisnici ove peticije traže od nadležnih, gradske uprave i Pantransporta promenu reda vožnje na liniji broj 7 Jabuka-Rafinerija:

"Tražimo da polasci budu od 05.30 do 22.30 na svakih sat vremena, Tražimo da sedmica saobraća kako radnim danima, tako i subotom i nedeljom umesto trojke koja sada saobraća vikendom", kaže za K-013 portal inicijator peticije Radomir Orlović. 

Orlović dodaje da se linija broj sedam od Jabuke do Rafinerije se za vrlo kratko vreme pokazala kao izuzetno funkcionalna i svrsishodna i koristi je veliki broj putnika i u smeru prema Jabuci i u smeru prema Strelištu i Rafineriji.

"Sedmica je značajna i zato što povezuje severni i južni deo grada odnosno Severnu i Južnu industrijsku zonu i olakšava radnicima odlazak na posao. Podsećamo da fabrike rade u sve tri smene, kako radnim danima, tako i vikendom", objašnjava Orlović. 

Orlović smatra da je uvođenjem sedmice trojka izgubila na značaju, zato što sedmica pokriva dve trećine trase trojke gde ima i najviše putnika od Jabuke do Tesle i celokupnu trasu šestice,  tako da u ovom slučaju lažni izgovor o neisplativosti saobraćanja u toku celog dana, radnim danom, i subotom i nedeljom naprosto nije tačan.

Peticija se može potpisati svakog popodneva u centru Jabuke i u naselju Strelište (centar). 



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.