Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Poziv za učešće u drugoj radionici kreativnog pisanja "Rukopisi" - | K-013 Portal

PANČEVO: Poziv za učešće u drugoj radionici kreativnog pisanja "Rukopisi"

radionica kreativnog pisanja, rukopisi, dom omladine, pancevo

Dom omladine Pančevo i Udruženje književnika i književnih prevodilaca Pančeva poziva sve zainteresovane između 15 i 30 godina da se prijave na radionicu kreativnog pisanja koja će početi s radom u martu. Biće oformljene dve grupe, za srednjoškolce i mlade od 19 do 30 godina starosti.

Svi zainteresovani treba da preuzmu i pažljivo popune upitnik u Word-u i pošalju na mejl: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. . Upitnik se može preuzeti sa sajta Doma omladine Pančevo ili slanjem zahteva na gorepomenutu mejl adresu. Rok za prijavu je do 26. februara.

Odabrani kandidati biće pozvani na sastanak upoznavanja i dogovora o radu u Malom klubu Doma omladine u dogovoreno vreme, neposredno pred početak radionice. Obaveštenje će biti putem i-mejla. Književna radionica će trajati 4 meseca (mart – jun), a mesečna participacija učesnika biće simboličnih 1000 dinara. Sastanci su jedanput nedeljno. Dolasci su obavezujući.

Polaznici će imati priliku da uzmu učešće u različitim aktivnostima ili programskim sadržajima, da kreiraju svoj kutak za okupljanje, učenje, druženje i razmenu ideja. Radionica je namenjena onima koje interesuje književnost i kreativno pisanje, ali i onima koji bi da ovladaju pisanom formom izražavanja uopšte, i steknu širi i bolji uvid u književnu scenu i tumačenje književnosti. Podsticaćemo razmenu ideja, stavova, kritičko mišljenje; Bavićemo se delima savremenih pisaca, kao i radovima polaznika. O svim ostalim detaljima, razgovaraće se usmeno.

Radionicu pisanja vodi književnica Jasmina Topić, glavna urednica zbornika ,,Rukopisi“.

Link za prijavu: https://domomladinepancevo.rs/wp-content/uploads/2023/02/UPITNIK-ZA-UCESCE-NA-RADIONICI-KREATIVNOG-PISANJA-DOMA-OMLADINE-PANCEVO.docx 



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.