Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Prikupljanje potpisa za formiranje partije Zeleno-levi front 25. i 26. maja - | K-013 Portal
zeleno levi front, pancevo

PANČEVO: Prikupljanje potpisa za formiranje partije Zeleno-levi front 25. i 26. majaPrikupljanje potpisa za formiranje partije Zeleno-levi front organizovano je 25. i 26. maja u Pančevu. 

"Pozivamo vas da svojim potpisom podržite osnivanje Zeleno-levog fronta kao političke stranke. Pokret Ne davimo Beograd i brojne lokalne organizacije dokazane u borbi za odbranu javnog interesa pokrenuli su proces prerastanja u političku partiju koja će delovati u celoj Srbiji. Za mnoge aktiviste koji su svoj put gradili sporo, ali temeljno, ovo je veliki korak, ali i logičan sled jer smo stasali za izazov zvani lokalni izbori. Ponosni smo na tim ljudi koji u Pančevu predstavlja Zeleno-levi front! Sigurni smo da će nam pristupiti još slobodoumnih, poštenih i posvećenih građanki i građana da učinimo da se naš grad pametno razvija, da svojim stanovnicima obezbedi sigurnost, obrazovanje, zdravlje i mogućnost da ostvare sav svoj potencijal", navode za K-013 online. 

Prikupljanje potpisa organizovano je na adresi Cara Dušana 33 u vremenu od 16 do 20 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.