Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Prikupljanje potpisa za formiranje partije Zeleno-levi front 6. i 7. juna - | K-013 Portal

PANČEVO: Prikupljanje potpisa za formiranje partije Zeleno-levi front 6. i 7. juna

zeleno levi front pancevo, prikupljanje potpisa

Prikupljanje potpisa za formiranje partije Zeleno-levi front organizovano je 6. i 7. juna u Pančevu.

"Nastavljamo akciju prikupljanja potpisa za osnivanje Zeleno-levog fronta. Naš cilj je više od 10.000 potpisa. Vašim potpisom dajete podršku osnivanju stranke čiji aktivisti su dokazani borci za pravedno, slobodno i solidarno društvo. Naša forma se transformiše, ali suština ostaje ista.

Pančevo je prepoznalo naš poziv i ovom prilikom se zahvaljujemo svima koji su nas posetili u prethodnim terminima i podržali u nameri da delujemo na nivou republike, sa gradskim odborom koji će biti posvećen lokalnim temama od javnog značaja.

Pozivamo sugrađanke i sugrađane da u utorak, 6. juna i sredu 7. juna, u vremenu od 16 do 20 časova prošetaju do naših prostorija u ulici Cara Dušana 33 (ulaz iz Filipa Višnjića) i da nas svojim potpisom približe cilju. Ponesite ličnu kartu i osmeh", saopšteno je iz Zeleno - levog fronta Pančevo.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.