Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Startovali paketomati Pošte Srbije – Iskoristite pogodnosti pametne dostave pošilјaka 24 sata dnevno - | K-013 Portal

PANČEVO: Startovali paketomati Pošte Srbije – Iskoristite pogodnosti pametne dostave pošilјaka 24 sata dnevno

paketomat, posta srbije, pancevo

Pošta Srbije uvela je savremeno i praktično rešenje za automatizovanu dostavu pošilјaka – paketomate ili pametne paketske sandučiće, čime nastavlјa sa povećanjem dostupnosti i sigurnosti uručenja pošilјaka.

Upotreba paketomata Pošte Srbije počela je na 20 prometnih i lako dostupnih lokacija u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kralјevu, Novom Pazaru i Pančevu. Još 400 Poštinih paketomata uskoro će biti postavlјeno u svim većim gradovima širom Srbije, gde je i najveći broj paketa za isporuku i gde često primaoci pošilјaka nisu dostupni na adresi tokom većeg dela dana.

Paketomati predstavlјaju brzu, laku i pametnu opciju dostave pošilјaka, sa brojnim prednostima za korisnike. Omogućavaju praktičnu kupovinu na internetu, jer adresovanjem na paketomat korisnici mogu biti sigurni da će ih paketi čekati u izabranom paketomatu. Štede vreme, jer korisnici pakete mogu usmeriti na najbliže paketomate i preuzeti ih u vreme koje im najviše odgovara, uz mogućnost preuzimanja paketa 24 sata sedam dana u nedelјi.

Poštini paketomati jasno su i prepoznatlјivo obeleženi, imaju moderan dizajn i maksimalno iskorišćen prostor za pošilјke, dok su na svakom paketomatu istaknuta uputstva za upotrebu. Ova usluga Pošte Srbije dostupna je registrovanim i neregistrovanim korisnicima, sa i bez mobilne aplikacije, uz korišćenje svih mobilnih telefona, pametnih i klasičnih. Podaci potrebni za preuzimanje paketa šalјu se na mobilni telefon, a preuzimanje paketa od strane korisnika funkcioniše po jednostavnom principu – primalac dobija poruku da ga u paketomatu čeka paket, odlazi do paketomata i putem aplikacije ili poziva otklјučava ga i preuzima pošilјku.

Informacije o usluzi, načinu korišćenja i lokacijama paketomata, dostupne su na sajtu Pošte Srbije, na linku https://paketomat.posta.rs. Da bi se izašlo u susret potrebama korisnika, na istom linku postoji mogućnost i pozivamo ih da predlože lokacije za postavlјanje novih paketomata. Pošta Srbije je za prve korisnike pripremila i poklone iznenađenja, koji će ih sa pošilјkama čekati u paketomatima.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.