Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Tužilaštvo razjasnilo kako je došlo do udesa tri vozila na Jabučkom putu - biće i krivične prijave - | K-013 Portal

PANČEVO: Tužilaštvo razjasnilo kako je došlo do udesa tri vozila na Jabučkom putu - biće i krivične prijave

jot pancevo, saobracajna nezgoda, jabucki put, krivicna prijava

Na Jabučkom putu u Pančevu, kod benzinske pumpe Almeks, je 26. juna došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj su učestvovala tri putnička motorna vozila

- Do udesa je došlo tako što je vozač jednog putničkog motornog vozila usled neprilagođene brzine kretanja uslovima saobraćaja, izgubio kontrolu i naleteo na drugo zaustavljeno putničko motorno vozilo koje se u trenutku nezgode nalazilo u koloni vozila, te je tom prilikom vozač zaustavljenog putničkog motornog vozila zadobio lake telesne povrede, rečeno je za K-013 Portal iz Osnovonog javnog tužilaštva u Pančevu.

Povrede su konstatovane od strane lekara u Opštoj bolnici Pančevo, nakon čega je isti pušten iz bolnice na kućno lečenje.

O događaju je obavešten dežurni zamenik OJT Pančevo koji je saopštio da će protiv lica koje je izazvalo predmetnu saobraćajnu nezgodu biti podneta krivična prijava zbog krivičnog dela ugrožavanja javnog saobraćaja.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.