Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Pančevu 15 miliona od NIS-a u okviru programa “Zajednici zajedno” - | K-013 Portal

Pančevu 15 miliona od NIS-a u okviru programa “Zajednici zajedno”Gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov potpisao je u ime Grada, u Poslovnom centru NIS-a u Novom Sadu, Sporazum o saradnji u okviru korporativnog programa Naftne industrije Srbije "Zajednici zajedno". Sem Pančeva, Sporazum sa NIS-om potpisali su Novi Sad, Zrenjanin, Niš, Kikinda, Kanjiža, Novi Bečej, Žitište, Srbobran i Čačak. Prisutnima se obratio generalni direktor Naftne industrije Srbije Kiril Kravčenko, da bi potom gradonačelnici i predsednici opština pristupili potpisivanju. Gradu Pančevu kroz ovaj program u 2016. godini biće na raspolaganju 15 miliona dinara.

Generalni direktor Naftne industrije Srbije Kiril Kravčenko pozdravio je prisutne i rekao da je količina sredstava namenjena gradovima i opštinama u okviru programa za 2016. godinu ostala nepromenjena, istakao da gradovi i opštine u NIS-u imaju pouzdanog prijatelja i izrazio zadovoljstvo zbog dobre saradnje i izuzetnih rezultata ostvarenih prethodne godine u okviru ovog programa.

Naftna industrija Srbije od 2009. godine u okviru programa "Zajednici zajedno" podržava projekte koji posredstvom sistema javnih konkursa doprinose razvoju lokalnih zajednica i unapređenju kvaliteta života, zahvaljujući čemu je u gradu Pančevu realizovano 118 projekata.

NIS je od 2009. godine ukupno uložio gotovo 800 miliona dinara u više od 750 projekata iz oblasti sporta, kulture, zaštite životne sredine, nauke i obrazovanja, kao i pomoći socijalno ugroženim grupama, za šta će ove godine biti izdvojeno više od 110 miliona dinara.

V.J.P.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.