Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Počelo prijavljivanje izlagača na Novogodišnjem bazaru - | K-013 Portal

Počelo prijavljivanje izlagača na Novogodišnjem bazaru

U susret Novoj 2017. godini, Gradska uprava grada Pančeva organizovaće šesti  Novogodišnji bazar, na platou ispred  Gradske uprave, od 28. do 30. decembra.

U danima pretpraznične atmosfere Novogodišnji bazar je manifestacija, u kojoj će moći da uživaju svi naši sugrađani – i izlagači i posetioci. 

Želja nam je da na Novogodišnjem bazaru okupimo veliki broj različitih učesnika – pojedinaca, udruženja, ustanova, naših najboljih: poslastičara, pekara, proizvođača rukotvorina, umetnika i ostalih zainteresovanih sugrađana, čija se ideja i segment delovanja uklapaju u duh ove lokalne akcije, navodi se u javnom pozivu Grada Pančeva.

I ove godine Gradska uprava grada Pančeva je za sve zainteresovane izlagače obezbedila da besplatno koriste štandove, koji će biti raspoređeni  unutar šatora sa ambijentalnim osvetljenjem i grejnim telima.

Grad Pančevo poziva sve zainteresovane pojedince, ustanove i udruženja da  kao izlagači učestvuju na šestom Novogodišnjem bazaru u Pančevu.

Prijavni formular dostupan je na zvaničnoj internet prezentaciji grada Pančeva, a formular se može preuzeti i u Sekretarijatu za privredu i ekonomski razvoj u  Gradskoj upravi grada Pančeva, na trećem spratu u kancelariji broj 303.

Koncept Novogodišnjeg bazara je takav da će on predstavljati mesto na kojem će naši sugrađani moći da nabave ono što im je potrebno za organizaciju novogodinje proslave, kupe poklone, ali i da uživaju u zabavnim programima za celu porodicu.

Prateći program Novogodišnjeg bazara:

- Novogodišnji radionica za decu koji će se upriličiti u Holu Gradske uprave 28. decembra u 12 časova;
- Blok muzike „Banatski kicoši“, koji će biti organizovan 29. decembra u izložbenom prostoru Novogodišnjeg bazara od 17 do 19 časova;
- Novogodišnja tombola za sve učesnike i posetioce bazara, koja će biti organizovana u Izložbenom prostoru Novogodišnjeg bazara 30. decembra u 15 časova;
- Muzički program sa razglasa, koji će biti organizovan svakog dana za vreme trajanja Bazara od 11 do 19 časova

Rok za prijavljivanje izlagača je 15. decembar.

Pravo učešća na Bazaru imaju pravna i fizička lica koja sama proizvode i izrađuju svoje proizvode, a koji se uklapaju u duh ove manifestacije. 

Kandidati uz kompletno popunjen formular prilažu:
–  dokaz  prebivalištu za fizička lica, odnosno sedištu za pravna lica (rešenje o registraciji  u Upravi za trezor, Ministarstvu ili rešenje o registraciji  u APR-u za pravna lica ili kopiju lične karte za fizička lica) i
–   najmanje tri fotografije različitih proizvoda koje kandidat planira da izlaže na ovoj manifestaciji.

Popunjen formular potrebno je dostaviti najkasnije do četvrtka  15. decembra na adresu:
Gradska uprava grada Pančeva,
Sekretarijat za privredu i ekonomski razvoj,  
Trg Kralja Petra I br.2-4,  III/303,
Pančevo,
sa naznakom „Novogodišnji bazar 2016“
ili predati lično na šalteru Gradskog uslužnog centra.

Za više informacija vezanih za samu organizaciju ovog događaja, kao i o mogućnostima za učešće, na raspolaganju su vam: Gordana Ćirić, koordinatorka za realizaciju manifestacije „Novogodišnji bazar“, tel: 065/8662273, imejl: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., ili Milorada Timčenka, tel: 064/8662412 imejl: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Najnovije: Na portalu

pena party jul 2024 big pancevo 460x600

letnje snizenje jun 2024 big panacevo 460x600

konoba32 baner mob

10906531 721735721273076 3753183143446782296 n

Mima artwork

Logo KAREJA2

pancevo city