Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PREGLED VESTI 01. JANUAR - | K-013 Portal

PREGLED VESTI 01. JANUAR

Gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov u novogodišnjoj čestitki građanima poželeo je da im 2016. godina bude zaista nova, da donese novu snagu i šanse za ostvarenje ličnih, porodičnih i profesionalnih planova. - Želim da uspemo zajedničkim snagama, radom, trudom i upornošću da doprinesemo tome da te planove ostvarimo u našem voljenom gradu. Brinimo jedni o drugima, poštujmo se, poštujmo razlike. Na svakom mestu, u svakom trenutku volimo sebe, volimo druge volimo svoj grad, navodi se između ostalog u čestitki gradonačelnika.

U vreme praznika Dom zdravlja Pančevo obezbedio je dežurstva. Dežurna ambulanta je ambulanta „Gornji grad”, koja će raditi od 7 do 19 sati. Ambulante u selima dežuraće od 7 do 12 sati, Služba stomatologije radiće od 8 do 18 sati, dežurni pedijatri su u Predškolskom dispanzeru od 7 do 19 sati.

Služba polivalentne patronaže radiće od 7 do 13 sati i 30 minuta, Služba kućnog lečenja radiće od 7 do 12 sati, dok Laboratorija Doma zdravlja dežura od 7 do 19 sati. Služba hitne medicinske pomoći će raditi po uobičajenom radnom vremenu - 24 sata. Dežurna apoteka u vreme praznika će biti apoteka u Karađorđevoj 2c.

Prodavnice danas neće raditi, kao ni Zelena pijaca i Robna pijaca ''Aerodrom'' odnosno buvljak. Danas neće raditi pošte u Pančevu, dok će 2. januara dežurati Pošta u Ulici Svetog Save. Radnici „Parking servisa” neće kontrolisati plaćanje za parkiranje vozila na zoniranim parkiralištima 1, 2, 3. januara. Autobusi

ATP-a prevoziće putnike po prazničnom redu vožnje.

CineStar bioskop u Pančevu biće otvoren i u vreme praznika kako biste mogli da pogledate neke od aktuelnih filmskih hitova. Bioskop će prvog januara raditi od 15 do 23.30 sati, 2. januara od 11 do 23.30 sati. Blagajne se otvaraju sat vremena pre prve projekcije.

 Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.