Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PREGLED VESTI 02. DECEMBAR - | K-013 Portal

PREGLED VESTI 02. DECEMBARNacionalna služba za zapošljavanje raspisala je javni poziv za realizaciju programa pripravnika, koji podrazumeva stručno osposobljavanje nezaposlenih za samostalan rad u struci i polaganje pripravničkog ili stručnog ispita,uz zasnivanje radnog odnosa. Poziv je raspisan za poslodavce iz privatnog sektora, iz ruralnih područja, kojima će Nacionalna služba za zapošljavanje refundirati sredstva za troškove dela zarade sa pripadajućim porezom i doprinosima za obavezno socijalno osiguranje lica uključenih u program.

Zavod za javno zdravlje u Pančevu i ove godine besplatno će do 4. decembra testirati zainteresovane građane i građanke na HIV, povodom Svetskog dana borbe protiv side.Testiranje na HIV je anonimno, besplatno, nije potreban uput i ne zakazuje se, važno je samo ne doručkovati. Svi zainteresovani građani mogu doći na testiranje u prostorije Zavoda za javno zdravlje Pančevo, Pasterova ulica broj 2, soba 101, I sprat, od 9 do 13 časova.

Javni čas učenika limenih duvačkih instrumenata održaće se danas od 19 sati u sali Muzičke škole „Jovan Bandur”. Publika će čuti kompozicije Mičama, Prusta, Baldazarija i drugih autora.

Legendarni Đeka večeras od 19 sati priređuje radijsku bajkersko-rokersku žurku uz emisiju „All you need is rokenrol“ povodom 17.og rođendana emisije, prvih 40 godina druženja s bajkerima i rokerima i 900. emitovanje emisije na talasima Radio Pančeva. Tim povodom u studiju Radio Pančeva sviraće pančevačke rock n roll legende Tođa, Ika, Žare, Mizge i ostali.

Zbog planiranih radova na mreži bez struje će ostati delovi Ivanova, od 9 do 15 sati i to: ulice Doža Đerđa, od Žarka Zrenjanina do Borisa Kidriča, Žarka Zrenjanina, 7. jula,  Lole Ribara i Petefi Šandora od Nasipske do 29. novembra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.