Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PREGLED VESTI 04. DECEMBAR - | K-013 Portal

PREGLED VESTI 04. DECEMBAR

Skrivena love box sedišta za zaljubljene, ogromne VIP fotelje presvučene najfinijom kožom smeštene na centralnim pozicijama u dvorani - sa posebnim prostorom za odlaganje stvari i zasebnim stočićima… gigantska platna, premazana srebrom na kojima slike iz filmova oživljavaju uz pomoć legendarnog Ginisovog rekordera – najsvetlijeg Barko projektora na svetu, samo su neke od karakteristika Extreme bioskopske sale koja će uskoro biti otvorena u Pančevu. Kompanija CineStar Cinemas najavila je da će impresivni multipleks sa četiri opremljene bioskopske sale biti svečano otvoren sredinom decembra, u Aviv Parku.

U dve odvojene akcije, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vršcu i Kovinu pronašli su i oduzeli tri poluautomatske puške, dva optička nišana, dva prigušivača i 100 komada municije, saopšteno je iz Policijske uprave Pančevo. Policija će protiv dve osobe podneti krivične prijave nadležnom tužilaštvu.

Pet udruženja građana iz Pančeva - Građanska akcija, Ženska mirovna grupa, Elektrika, Refraction team i Grrr! Pozvali su javnost da podrži njihovu inicijativu da se iz centra grada ne uklanja skulptura “Udovice”i da se na to mesto ne postavlja spomenik vojvodi Stevanu Petroviću Knićaninu.

Veliko međunarodno takmičenje u modernim plesovima, festivalskog tipa, održaće se na Zlatiboru. U subotu, 12. decembra, u sportskom centru Wai Tai takmičiće se plesači iz svih delova naše zemlje, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Makedonije, Bugarske, Crne Gore, Rumunije i dalekog Egipta.

 

 Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.