Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PREGLED VESTI 24. DECEMBAR - | K-013 Portal

PREGLED VESTI 24. DECEMBARDanas će u Pančevu biti dodeljeno priznanje "Policajac meseca" za ostvarene rezultate u novembru policajcu Mirku Rakiću. Priznanje će uručiti gradonačelnik grada Pančeva Saša Pavlov. Ovom prilikom će i načelnik Južnobanatskog upravnog okruga Zoran Tasić dodeliti nagradu "Policajac meseca" za Južnobanatski okrug zaslužnom policajcu. Komisija Policijske uprave Pančevo donela je odluku da je najbolji policajac Južnog Banata za novembar Jepure Kristijan, policijski službenik Policijske ispostave „Sever“ PU Pančevo, koji je iskazao izuzetno zalaganje, stručnost i profesionalnost prilikom obavljanja policijskih poslova

U Narodnom muzeju Pančevo, juče je predstavljen 17. broj časopisa za nauku, umetnost i kulturu „Glasnik muzeja Banata“ u izdanju Narodnog muzeja Pančevo. U ovogodišnjem broju čitaocima su predstavljeni radovi iz oblasti arheologije, etnologije, istorije, istorije umetnosti, kao i prikazi određenih tema, građe i konzervatorskih radova. Novina u „Glasniku“ je rubrika muzeologija.

Kolja i njegov sastav Grobovlasnici izuzetno uspešnu godinu krinusati koncertom u Pančevu, u dvorani „Apolo“ večeras u 21 čas. Ovo je poslednji veliki koncert na decembarskom muzičkom repertoaru Doma omladine i dvorane „Apolo“, a publika ovog multimedijalnog umetnika imaće priliku da uživa u višečasovnom koncertnom spektaklu.

Peto kolo Lige pionira Vojvodine,je održano proteklog vikenda u Kikindi,čime je i završen jesenji ciklus takmičenja za sezonu 2015/16. Ekipa pionirki Streljačke družine''Pančevo 1813''je ponovo ubedljivo pobedila sa 514 krugova,a pojedinačno Marija Aleksić je osvojila drugo mesto sa 177,Ivana Vislavski je četvrta sa 174 i Anastasia Grujoski je deseta sa 163 kruga. Naredno kolo Lige pionira Vojvodine će biti održano krajem januara u Zrenjaninu.

Prognoza vremena: u Pančevu i okolini jutro sveže i maglovito. Tokom dana sunčano i dalje relativno toplo vreme za ovo doba godine. U toku večeri očekuje se magla. Vetar slab, promenljivog pravaca. Minimalna temperatura 2°C, maksimalna dnevna 10°C. Narednih dana u Vojvodini, Mačvi, Podrinju, biće tmurno, maglovito i hladnije. Maksimalna temperatura kretaće se uglavnom od 3 do 9°C. U brdsko-planinskim predelima i na istoku Srbije biće sunčano, tokom dana i veoma toplo vreme za ovo doba godine. Maksimalna temperatura do 15°C.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.