Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PREGLED VESTI 27. NOVEMBAR - | K-013 Portal

PREGLED VESTI 27. NOVEMBARGradonačelnik grada Saša Pavlov od ove nedelje uvodi redovan termin za prijem građanki i građana Pančeva. On će svakog petka u terminu od 10 do 12 časova razgovarati direktno sa građanima. Prvi sastanak biće održan danas.

Pančevo je jedna od 22 lokalne samouprave čiji su predstavnici u utorak, 24. novembra, u Vladi Srbije potpisali Deklaraciju za unapređenje rodne ravnopravnosti na lokalnom nivou, prihvatajući principe rodno odgovornog budžetiranja. Deklaraciju je u ime grada Pančeva potpisao zamenik grada Pančeva Saša Levnajić.

Svečana akademija u organizaciji Crvenog krsta i Službe za transfuziju krvi biće održana 30. novembra od 18 do 19.30 sati u Kulturnom centru Pančevo. Ulaz je slobodan. Na Svečanoj akademiji biće uručena priznanja Crvenog krsta Srbije davaocima krvi koji su do sada krv dali 75 i sto puta, kao i onima koji su krv dali 35 i 50 puta.

Najmlađi đaci klavira, učenici I i II razreda osnovne škole, nastupiće na javnom času danas od 17 sati u sali Muzičke škole „Jovan Bandur”. Ulaz slobodan.

Pozorišna predstava „Kovači“, po tekstu dramaturga iz Pančeva Miloša Nikolića izvedena je prekjuče dvestoti put u Narodnom pozorištu u Beogradu, a danas će biti odigrana u Kulturnom centru Pančevo, od 19 sati i 30 minuta. Predstavu je režirao Stefan Sablić, a u njoj igraju Branko Vidaković, Milenko Pavlov, Zorica Mirković i Dragan Nikolić.

Džez sastav “Pančevo All Stars” koji je nastao na inicijativu Dušana Ivaniševića, nekadašnjeg umetničkog direktora “Pančevačkog Džez Festivala” nastupiće ponovo u Pančevu, večeras u 21 sat u Dvorani Apolo. Sastav okuplja pančevačke muzičare različitih generacija i stilskih stremljenja. Ulaz slobodan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.