Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PREGLED VESTI 28. DECEMBAR - | K-013 Portal

PREGLED VESTI 28. DECEMBAR

Sednica Skupštine grada Pančeva na kojoj bi odbornici trebalo da razmatraju predlog budžeta za narednu godinu zakazana je za danas u 10 sati. Ukoliko budžet bude usvojen on će iznositi pet milijardi i 661 miliona dinara. Osim budžeta, odbornici bi trebalo da razmatraju i programe poslovanja za narednu godinu za pančevačka javno komunalna preduzeća i ustanove.

Na Pančevačkom mostu, u smeru Beograd-Pančevo, od danas do 30. decembra od 8 do 15 sati biće izvođeni radovi na redovnom održavanju. Radovi će biti izvođeni u levoj saobraćajnoj traci, dok će se saobraćaj odvijati desnom trakom i biće obezbeđeni saobraćajnom signalizacijom i opremom, saopštili su "Putevi Srbije".

Planinarsko društvo “Jelenak” iz Pančeva je održalo svoje tradicionalno “Veče Jelenka” koje je ujedno i Godišnja skupština društva, kada se sumiraju utisci i rezultati iz stare, predstavljaju planovi za novu godinu, ali i dodeljuju priznanja najvrednijim članovima. Tokom ove godine “Jelenak” je organizovao više od 40 akcija, sa oko 2.500 učesnika i 560 pređenih kilometara. Na kraju druženja dodeljene su zahvalnice najistaknutijim članovima “Jelenka” u 2015. godini.

Premijera treće predstave koju su pripremili članovi Udruženja Na pola puta biće premijerno izvedena danas u 19 sati u Pančevu. Još jedna sjajna priča o životu i snovima. Reditelj: Stevan Bodrža. Ulaz slobodan.

Plesna škola "Salsa cubana Pančevo" organizovaće danas veliku prednovogodišnju žurku u Kulturnom centru u 21 sat. "Salsa cubana Pančevo" je nastala 2011. godine i od tada se časovi održavaju subotom i nedeljom u Gradskoj biblioteci.

Badminton klub “Pančevo” nastupio je u subotu na turniru u Železniku, i svih šestoro igrača osvojilo je medalje. U sali Tehničke škole u Železniku, u organizaciji BK “Beograd” je održan B i C turnir u parskim konkurencijama.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.