Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PREGLED VESTI 30. DECEMBAR - | K-013 Portal

PREGLED VESTI 30. DECEMBAR

Goran Jovičić, urednik Dopisništva RTS u Pančevu nagrađen je juče bronzanom medaljom na festivalu “Pres vitez” za priču “Prvi Kinez u Srbiji”. On je nagrađen u kategoriji informativnih programa Desetog festivala TV minijatura PRESS VITEZ 2015., u konkurenciji više od dve stotine televizijskih autora iz čitavog regiona.

Isplata decembarskih penzija za penzionere iz kategorije samostalnih delatnosti, takozvanih zanatskih penzija, počeće danas.

Dečiji hor Zvončići Muzičkog centra Pančevo i Brass orkestar junior istog centra, pod upravom Maje Ristić, nastupili su u subotu, 26. decembra na Novogodišnjem vašaru u Beogradu u okviru dečijeg programa, a u organizaciji Dečijeg kulturnog centra Beograda.

Video „Tanatos“ Iskaza koji je urađen u NNSpark produkciji, premijerno je prikazan 28. decembra na MTV Adria.Video je rađen u tajnosti, kao rođendanski poklon Zoranu Kizi Iskazu. Iskaz će 9. januara održati veliki koncert u Dvorani Apolo u Pančevu.

17. B turnir i 3. C turnir - BGD2015 održan je u subotu, 26. decembra, u organizaciji Badminton saveza Srbije i Badminton kluba "Beograd", a Članovi Badminton kluba "Dinamo" iz Pančeva bili su najbrojniji. Ana Gavrilov bila je jedna od najuspešnihih takmičara na B turniru, osvojivši pehar i zlatnu medalju u konkurenciji ženskih dublova (sa Ivonom Pavlović, BKBG), kao i bronzano odličje u konkurenciji mešovitih dublova sa klupskim kolegom, Ognjenom Krašnom.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.