Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PREGLED VESTI 30. NOVEMBAR - | K-013 Portal

PREGLED VESTI 30. NOVEMBARSednica Skupštine Grada zakazana je za danas u 10. sati Odbornici će, između ostalog, raspravljati o izmeni Plana detaljne regulacije za područje severne industrijske zone u Pančevu, izmenama programa poslovanja „Vodovoda i kanalizacije", JKP-a iz Banatskog Novog Sela i Turističke organizacije Pančevo. Na Dnevnom redu je i izmena odluke o gradskim autobuskim linijama ATP-a, usvajanje Akcionog plana Pančeva za razvoj informisanja od 2015. do 2017. godine, kao i odluka o direktoru „Apoteke". Za tu funkciju predložena je dosadašnji vršilac dužnosti Jelena Eror.

Nezavisna asocijacija poljoprivrednika Srbije najavila je da će u utorak, 1. decembra, organizovati protest ispred Skupštine Srbije zbog izmena i dopuna Zakona o poljoprivrednom zemljištu. Jovica Jakšić, predsednik Upravnog odbora te asocijacije rekao je da oni organizuju ovaj protest samostalno, jer nisu želeli da učestvuju u protestima političkih partija i najavio je da će sa nekoliko traktora sutra u 10 sati doći ispred Skupštine Srbije i svoje zahteve uručiti predstavnicima parlamenta.

Centar potrošača Pančevo od sada svakog utorka i četvrtka, od 10 do 12 sati primaće građanke i građane u prostorijama u MZ Kotež. Kako u ovoj organizaciji kažu, biće to prilika da se Pančevke i Pančevci upoznaju sa svojim pravima i obavezama.

Svečana akademija u organizaciji Crvenog krsta i Službe za transfuziju krvi biće održana danas od 18 do 19.30 sati u Kulturnom centru Pančevo. Ulaz je slobodan. Na Svečanoj akademiji biće uručena priznanja Crvenog krsta Srbije davaocima krvi koji su do sada krv dali 75 i sto puta, kao i onima koji su krv dali 35 i 50 puta. Iz Službe za transfuziju pozivaju sve sugrađane da dođu u Kulturni centar i svojim prisustom uveličaju svečanost.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.