Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Prijave za radionice za mlade do 25 godina - | K-013 Portal

Prijave za radionice za mlade do 25 godina

Organizacija Ženska mirovna grupa – Pančevo u partnerstvu sa Gimnazijom „Uroš Predić“ i Kancelarijom za mlade Pančevo uz finansijsku podršku Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu realizuje projekat „Ne ŽMIGaj na diskriminaciju!“

Projekat ima za cilj prevenciju vršnjačkog nasilja i rodno zasnovanog nasilja među mladima, kroz edukaciju, informisanje i osnaživanje mladih da preispituju svoje stavove i vrednosti i budu nosioci/teljke pozitivnih promena u društvu.

Takođe, kroz ovaj projekat mladi će biti senzibilisani da pruže podršku svojim vršnjacima i vršnjakinjama iz osetljivih grupa i da ukažu široj javnosti  o ozbiljnosti problema vršnjačkog i rodno zasnovanog nasilja među mladima, kaže Marija Subašić iz ŽMIG-a.

U okviru projekta biće organizovane radionice za mlade kroz 4 seta: 
Ljudska prava - “Čija prava su ljudska prava?”; 
Inkluzija “Različitost je vrednost”; 
Nasilje- “Ne nasedaj na nasilje”  i
Rodna ravnopravnost “Jednaka prava za žene su strava”.

Radionice će biti organizovane četvrtkom od 19.30 časova u prostorijama Doma omladine.

Mladi uzrasta od 15 do 25 godina se mogu prijaviti na radionice slanjem e-maila na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili slanjem FB poruke na stranicu Ženkske mirovne grupe Pančevo https://www.facebook.com/zmig.pancevo/  sa prijavom koja sadrži: Ime i prezime, mesto, školu, godište, kontakt broj i mail adresu, kao i odgovor na pitanje „Zašto želite da prisustvujete radionicama?“.

Prijavu možete poslati do 23. marta.

V.J.P.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.