Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PRUDUŽEN KONKURS za program donacija Lokalne fondacije LFP - Naš kraj, naša ideja! - | K-013 Portal

PRUDUŽEN KONKURS za program donacija Lokalne fondacije LFP - Naš kraj, naša ideja!

lokalna fondacija pancevo, konkurs

Zbog velikog interesovanja naših sugrađana i sugrađanki, produžen je rok konkursa Naš kraj, naša ideja. Novi rok za podnošenje prijave projekta je 07.07.2022.

"Želimo da damo svim našim Pančevcima i Pančevkama što više šanse da pošalju svoje ideje - zato smo produžili rok i organizovali online susret na kojem ćemo proći pitanja iz prijavnog formulara konkursa. Svi zainteresovani će na ovaj način dobiti dodatnu podršku i priliku da razjasne nedoumice.



U subotu, 25. juna dođite na online susret Naš kraj naša ideja / Prijava projekta korak po korak (prijava za susret je na linku)

https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZEkceCtqjwvHdKJkZ8_BpD-pZQ7KTxB3U4r

Podržavamo ljude koji su udruženi u tim i imaju želju da na neki način poboljšaju svoju ulicu, kraj, zajednicu i mesto u kojem žive. Verujemo da mnogi naši sugrađani i komšije tačno znaju šta i na koji način može da se popravi i ulepša u njihovom okruženju, koje bi aktivnosti njima bile značajne i zanimljive - i da imaju konkretne ideje da ove pozitivne promene sprovedu u delo!

Okupite svoj tim i pošaljite nam vašu ideju za pozitivnu promenu u našem gradu.

Vaš tim može dobiti do 120.000,00 dinara za realizaciju projekta", navodi se u saopštenju Lokalne fondacije Pančevo.

Kako da konkurišete na Naš kraj naša ideja?

1. Posetite stranicu lokalnafondacijapancevo.org i pogledajte sekciju Apliciraj
2. Sačuvajte i popunite Formular za apliciranje
3. Pošaljite nam Formular putem mail-a na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Prijave možete poslati najkasnije do 07.07. 2022. godine do 23:59 časova.

*Tokom izbora inicijativa, vodiće se računa o tome da inicijative dolaze iz različitih delova grada (urbana naselja i naseljena mesta/sela), kao i one koje predlažu i sprovode nove i inovativne pristupe u zajedničkom delovanju.

Sve informacije i detalje u vezi sa prijavom na konkurs, kriterijumima i dodelom finansijske podrške pogledajte na web stranici lokalnafondacijapancevo.org



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.