Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Prva samostalna izložba Bojana Radojčića - | K-013 Portal

Prva samostalna izložba Bojana Radojčića

U Galeriji Milorada Bate Mihailovića u prethodna tri dana Pančevci su mogli da pogledaju prvu samostalnu izložbu projekata sa studija, neizvedenih i izvednih objekata, enterijera i maketa mladog arhitekte Bojana Radojčića, pod nazivom "Igra forme, boje i funkcije".

Posetioci izložbe mogli su da vide sve radove sa studija ovog mladog Pančevca, pred kojim je odbrana master rada, kao i neke patentirane inovacije koje možda trenutno nisu primenjivi za naše područje, iako su uveliko primenjuju u inostranstvu.

Bojan Radojčić kaže da je ovom izložbom hteo da pokaže da ima mladih koji žele da rade, ali i da je ovo trenutno jedini mogući način da se promoviše rad mladih, zato što mnogi misle da mladi ljudi nisu dovoljno iskusni i stručni.

Tema ove izložbe bila je “Igra forme, boje i funkcije” zato što se prepliću sva tri segmenta i neki stilski pečat postoji, to su čista rešenja, funkcionalna ali strukturalne fasade koje su kao neke ljušture, školjke koje preklapaju i dodaju neku totalno drugu formu objektima, obazirući se na lokaciju gde bi taj objekat trebalo da bude realizovan.

Ko nije bio na izložbi, radove ovog mladog Pančevca može videti na njegovom internet portofoliu izloženom na www.behance.net/Bokiarch. Uskoro će održati i prezentaciju radova u svojoj bivšoj srednjoj školi “23. maj” u Pančevu, učenicima na smeru Visokogradnja, koju je i sam Radojčić završio.

“Pokazaću im svoje radove i, nadam se, navedem da i oni upišu arhitekturu ili neki vid dizajna, kaže Radojčić.

Dalji planovi su mu da završi master rad, a nastaviće da nadograđuje svoje znanje. Možda će otići u inostranstvo, ali bi najviše voleo da ostane u ovoj zemlji i ovde izgradi svoju karijeru.

V.J.P.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Najnovije: Na portalu

BIG PA Turnir FC 24 EA 460x600

letnje snizenje jun 2024 big panacevo 460x600

konoba32 baner mob

10906531 721735721273076 3753183143446782296 n

Mima artwork

Logo KAREJA2

pancevo city