Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Prvi kripto karavan Srbije u PANČEVU 13. oktobra - | K-013 Portal

Prvi kripto karavan Srbije u PANČEVU 13. oktobra

kripto karavan srbije, pancevo

Prvi kripto karavan Srbije dolazi u Pančevo a u okviru njega u petak, 13. oktobra će se održati radionica u prostorijama Privredne komore Pančevo.

Zašto su kriptovalute bitne i potrebno je sve više učenja o njima kako bi se što lakše uklopili u sutrašnjicu je ovaj kripto karavan najbolji pokazatelj koji je podržan od Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam i Privredne komore Srbije.

Radionica će početi od 11 sati u prostorijama Privredne komore Pančevo, adresa Zmaj Jove Jovanovića 1a.

Prijave za prisustvo su moguće na e-mail adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Predavači na radionici:

MNP ADVISORY – prve kripto računovođe Srbije

ECD – najstarija kripto menjačnica u Srbiji licencirana i pod nadzorom Narodne Banke Srbije

CTB Crypto & Consulting( Kripto Invest & Trejd Klub), prva kripto akademija Srbije.

Kripto karavan Srbije je pokrenut na inicijativu Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam kako bi se ovaj vid poslovanja, transakcija ali i investiranja što više približio domaćoj privredi i fizičkim licima i na radionicama se obrađuju teme od računovodstva do investiranja, od primanja uplata do isplata bonusa ili plata u kriptovalutama, od metaversa do digitalnih nekretnina i još mnogo toga.

AGENDA:

10:45-11:00h izjave za medije

11:00-11:15h Otvaranje radionice: predstavnik Privredne komore Zrenjanin, Pokrajinski sekretar za privredu i turizam, Dr Nenad Ivanišević

11:15-11:45 Uvod u blockchain tehnologiju i svet kriptovaluta, Andrejević Andrea

11:45-12:30 Upotreba kriptovaluta za pravna fizička lica i predstavljanje menjačnice ECD

12:30-12:45 Pauza za kafu i osveženje

12:45-13:45 Poreski i računovostveni tretman digitalne imovine – Praštalo Miloš

13:45-14:30 Metode investiranja, analiza i diverzifikacija portfolia – Andrejević Ivan

14:30-15:00 Pitanja i odgovori

15:00-15:30 Ketering, osveženje, kafa, networking, verifikacija naloga na ECD menjačnici…Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.