Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Raspoređeno 15 miliona dinara na konkursu “Zajednici zajedno” - | K-013 Portal

Raspoređeno 15 miliona dinara na konkursu “Zajednici zajedno”

Na konkursu NIS Gazpromnjefta “Zajednici Zajedno” iz Pančeva će biti finansirano devet projekata, sa 15 miliona dinara.

Rezultati konkursa:

1. Društvo fizičara Pančevo, za projekat “Nauka – laka kao muzika”. U pitanju je nabavka opreme namenjene polaznicima Regionalnog centra za talente “Mihajlo Pupin” Pančevo i njihovim mentorima u cilju popularizacije fizičkih nauka među mladima. Odobren iznos: 456,000.00 dinara

2. Mesna zajednica Jabuka, za projekat “Udahnite zdrav život”. U pitanju je rekonstrukcija pešačke staze koja povezuje važne objekte u selu (škola, sportski objekti) i stvaranje mogućnosti da se više meštana bavi sportom, a sportski sadržaji da budu dostupniji i osobama sa invaliditetom. Odobren iznos: 1,847,661.00 dinara

3. Fudbalski klub „Dinamo1945“ Pančevo za Podizanje nivoa bezbedonosno-sigurnosnih uslova na gradskom stadionu. U pitanju je adaptacija glavne kapije na ulasku u stadion, kao i pomoćne kapije, kako bi se povećao stepen sigurnosti gledalaca, zaštita klupske infrastrukture i pokretne imovine kluba. Odobren iznos: 4,000,000.00 dinara

4. Zavod za javno zdravlje Pančevo, za projekat: Mikrobiološka laboratorija Zavoda za javno zdravlje Pančevo. U pitanju je nabavka opreme koja će stvoriti uslove za povećanje obima i vrste ispitivanja u životnoj sredini za potrebe lokalne zajednice kroz unapređenje bezbednosti i kvaliteta rada u mikrobiološkoj laboratoriji. Odobren iznos: 3,136,046.00 dinara.

5. UGMNZ „Ilinden Jabuka“, za projekat Adaptacija letnje pozornice. Projekat predviđa renoviranje i adaptaciju oronule letnje pozornice u okviru Osnovne škole «Goce Delčev» u Mesnoj zajednici Jabuka. Odobren iznos: 400,000.00 dinara.

6. Kulturni centar Pančeva, za 19. Pančevački džez festival. Pančevački džez festival i afirmacija džez kulture kod mladih kroz nastupe učenika srednjih muzičkih škola, upoznavanje i razmenu znanja sa internacionalnim izvođačima. Odobren iznos: 2,639,789.00 dinara.

7. Dom zdravlja Pančevo, za projekat “Neformalna učionica”. Projekat predviđa nabavku digestora za biohemijsku laboratoriju koji treba da zaštiti korisnike od udisanja toksičnih gasova i da omogući pravilno rukovanje sa opasnim hemikalijama. Odobren iznos: 600,000.00 dinara.

8. Medicinska škola „Stevica Jovanović“ Pančevo, za projekat „Stvaranje boljih i zdravijih uslova za rad škole“. U pitanju je stvaranje boljih uslova za boravak učenika i zaposlenih u školi kroz uređenje dela dvorišta, sređivanje i opremanje hodnika klupama, uređenje toaleta. Odobren iznos: 867,000.00 dinara.

9. Dom za lica sa oštećenim vidom „Zbrinjavanje“, za projekat: Usluga dnevnog boravka za slepe i slabovide u gradu Pančevu. Projekat predviđa opremanje prostorija koje bi služile kao mesto okupljanja i interakcije slabovidim i slepim - kupovina opreme i nameštaja (biblioteka, kompjuter sa glasovnom podrškom), opremanje trpezarije. Odobren iznos: 1,053,504.00 dinara.

Pročitajte rezultate konkursa na sajtu NIS Gazpromnjefta i saznajte kako su raspoređena sredstva i u ostalim gradovima.

 http://zajednicizajedno.nis.eu/izabrani-projekti

V.J.P.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.