Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website REŠENO: Očitana brojila u Starom Lecu nakon pitanja K-013 portala - | K-013 Portal

REŠENO: Očitana brojila u Starom Lecu nakon pitanja K-013 portala

elektrodistribucija pančevo, stari lec, ocitavanje brojila

Stanovnici naseljenog mesta Stari Lec u opštini Plandište poslali su informaciju K-013 portalu u kojoj su naveli da im Elektrodistribucija nije očitala brojila za predhodni mesec i da su zbog toga dobili račune na kojima piše "stanje 0". 

Pitali smo  Elektrodistribuciju Pančevo o čemu se radi i evo šta su nam odgovorili:

"Ogranak Elektrodistribucija Pančevo, odmah po dobijanju informacije, organizovao je očitavanje neočitanih brojila u naselјu Stari Lec – opština Plandište. Podaci o očitanim stanjima brojila odmah će biti dostavlјeni Snabdevaču kako bi se kupcima izvršila ispravka računa.  

Elektrodistribucija Srbije je na svojoj internet stranici objavila brojeve telefona i elektronske adrese  za prijavu očitanih stanja brojila u redovnom ciklusu očitavanja.

Redovni ciklus očitavanje brojila se obavlјa u periodu od 01. do 06. svakog meseca.

Prijava očitanih stanja brojila za Ogranak Elektrodistribucija Pančevo može se izvršit radnim danima u periodu od 7 do 15 sati na brojeve telefona 

  • 013/306-077 za opštine Pančevo, Kovačica, Opovo, Kovin i Alibunar
  • 013/835-025 za opštine Vršac, Plandište i Belu Crkvu

 ili na email adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ", rečeno je za K-013 portal iz Elektrodistribucije Pančevo.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.