Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Rukometaši Dinama Jovan Stojanović i Milomir Radovanović u Juniorskoj reprezentaciji Srbije - | K-013 Portal

Rukometaši Dinama Jovan Stojanović i Milomir Radovanović u Juniorskoj reprezentaciji Srbije

Da dobar rad uvek donese rezultat još jednom su nas uverili mladi rukometaši Dinama Jovan Stojanović i Milomir Radovanović, koji su pozvani u Juniorsku reprezentaciju Srbije koja će od 7.-10. aprila učestvovati na kvalifikacionom turniru u gruzijskoj prestonici Tbilisiju, za odlazak na Evropsko prvenstvo.

Dvojica dinamovaca, sjajnih sportista, treba da se jave selektoru Nikoli Markoviću, našem sugrađaninu, na završne pripreme koje će se održati u Beogradu, od 3.-6. aprila, a mesto okupljanja je dvorana „Slodes“. Reprezentativci naše zemlje će se suprotstaviti selekcijama Izraela, Grčke i domačina, a samo prvoplasirana družina putuje na najznačajnije nadmetanje na Starom kontinentu, kad je reč o juniorskom uzrastu.

Ukoliko se talentovani mladići plasiraju na EP, oni će od 28. juna do osmog jula, braniti boje Srbije u Danskoj i probati da se izbore za najviši plasman na uglednom takmičenju. Poziv u reprezentaciju je veliki uspeh za Stojanovića i Radovanovića, ali i Dinamo kao klub. Ulaganje u budućnost sada dobija još više na značaju, a poverenje trenera u mladost je počela da se isplaćuje. Treba se nadati da će dvojac Dinama dati pun doprinos u kvalifikacijama i pomoći da se Srbija nađe u Danskoj.

Foto: PančevacPratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.