Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Sa novim redom vožnje do Beograda 18 polazaka vozova dnevno - | K-013 Portal

Sa novim redom vožnje do Beograda 18 polazaka vozova dnevno

Preduzeće "Srbija voz" od decembra uvodi devet novih polazaka koji će saobraćati između železničkih stanica „Pančevo – Vojlovica“ i „Beograd – Ovča“.

Pored linija ka Beogradu, sa presedanjem u Ovči, putnici iz Pančeva će moći da koriste i 5 polazaka voza koji kreće iz Vršca i četiri polaska voza iz Zrenjanina. Tako će ukupno 18 vozova svakodnevno polaziti sa jedne od četiri gradske železničke stanice. Ove promene će se realizovati nakon usvajanja novog reda vožnje za 2016/2017 godinu. Da li će se linije održati zavisi od njihove finansijske isplativosti i upotrebe od strane putnika.

„Beovoz“ koji je nekada prevozio na hiljade putnika između dva grada već dve godine ne saobraća iz Pančeva. Trenutno se prugom ka Beogradu može stići samo pet puta dnevno i to linijom koja iz Vršca ide u Beograd.

Cene karata na relaciji Pančevo – Beograd:

Vozna karta u jednom smeru – 96 dinara

Povratna karta – 154 dinara

Mesečna karta za đake – 1382 dinara

Opšta mesečna karta – 1843 dinara

Vozna karta za dete – 48 dinara

Povartna karta za dete – 96 dinara

Izgradnjom drugog koloseka duž cele trase do Beograda, problemi sa čekanjem u Ovči zbog mimoilaženja vozova su rešeni.

Vozovi će moći da idu brzinom i do 120 km/h a putovanje do Beograda će trajati oko 20 minuta.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.