Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Seniori Pančeva ponovo drugi u Srbiji - | K-013 Portal

Seniori Pančeva ponovo drugi u SrbijiFinale Kupa SS Srbije iz vazdušnog sportskog oružja po A programu održano je u dane vikenda u Novom Sadu.

Ekipa seniora SD ''Pančevo 1813'' je ponovo osvojila drugo mesto, i opet iza ekipe Kragujevca, koja ima sva tri reprezentativca i od budžeta Grada Kragujevca 6,5 miliona, a mi od  našeg nulu, i sami plaćamo treninge i takmičenja, navodi Siniša Veljković iz SD Pančevo 1813.

Dejan Pešić, koji je takođe reprezentativac, je ostvario svoj lični rekord od 626,2 kruga vazdušnom puškom, i bio na trećem mestu posle osnovnog meča, ali je u finalu od osam najboljih senior, završio na petom mestu, ali je zato dao veliki doprinos ekipi, i sa Gabrielom Dautovićem (615,2) i Vukašinom Josipovićem (602,4) ponovo kao i prošle godine, osvojio srebrni pehar.

Ekipa seniorki Streljačke družine ''Pančevo 1813'' je osvojila peto mesto u veoma jakoj konkurenciji. Jedinoj seniorki,Tijani Kolarik koja je otpucala 409,5 krugova, ovoga puta je pomogla mlađa juniorka Isidora Stojanović sa 407,3 i pionirka-kadetkinja Marija Aleksić sa 402,1 krugom, a i trener Dejan Pešić je takođe veoma zadovoljan sa rezultatima podmlađene ekipe.

Uskoro će biti održana i sva tri prvenstva Vojvodine i Srbije po A, B i C programu.

V.J.P.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.