Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Snežana Radojičić: Od cikloputnika do ciklonomada - | K-013 Portal

Snežana Radojičić: Od cikloputnika do ciklonomada

Na tribini u Domu omladine u Pančevu, u prostorijama Ateljea mladih na prvom spratu u sredu, 4. maja u 19 sati Snežana Radojičić će predstaviti svoju novu knjigu “Nomad” i govoriti o svojim putovanjima po svetu – biciklom.

Putnička tribina o epskom putovanju biciklom koje je započeto 2011. kao krug oko sveta, ali se u međuvremenu pretvorilo u nomadski način života, navodi se u pozivu.

Priča o pet "naj" zemalja i destinacija: najgostoljubiviji narod, najidealnije mesto za život, najlepši grad, najteža zemlja za putnika, najfascinantniji kulutrnoistorijski spomenik... i o pet najinteresantnijih, nezaboravnih iskustava i doživljaja tokom petogodišnjeg lutanja.

U završnom delu tribine biće reči o tome kako putovati kao budžet putnik sa 10-ak dolara dnevno ili čak besplatno. Biće i jedno malo iznenađenje za posetioce, kaže Snežana Radojičić.

Pre i posle tribine moći ćete da kupite novu knjigu Snežane Radojičić "Nomad (1)" koja predstavlja nastavak romana "Zakotrljaj me oko sveta", kao i ostale naslove iste autorke, i da na taj način podržite nastavak njenog putovanja.

Datum:  04.05.
Vreme:  19:00
Mesto:  Dom omladine, Atelje mladih (I sprat), Svetog Save 10, Pančevo 

 

 Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.