Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website "Sportsko leto" u KOVINU: Počelo takmičenje rekreativaca u stonom tenisu - | K-013 Portal

"Sportsko leto" u KOVINU: Počelo takmičenje rekreativaca u stonom tenisu

sportsko leto, ustanova za sport kovin, kovin, stoni tenis, k-013

U okviru „Sportskog leta“, koje „Ustanova za sport“ Kovin organizuje treću godinu zaredom, počelo je takmičenje rekreativaca u stonom tenisu.

Takmičari su podeljeni u dve grupe u okviru kojih se igra po sistemu svako sa svakim, a po završetku mečeva u grupama slede četvrtfinala, polufinala i finale. Predviđeno je da takmičenje rekreativaca u stonom tenisu traje do 24. avgusta.

Podsećamo, treće „Sportsko leto“ počelo je programom za najmlađe „Razvijaj se zdravo – pravo“, a potom su održani javni čas karatea „Volim karate i Memorijalni turnir u malom fudbalu za mlađe kategorije „Petar Pera Rađenović“.

Do kraja ovogodišnjeg „Sportskog leta“, „Ustanova za sport“ organizovaće i Sportske susrete penzionera, program „Žene u sportu“, kao i takmičenje u odbojci na pesku i u električnom pikadu.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.