Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Šta je potrebno za ostvarivanja prava na novčani regres za prevoz u međumesnom saobraćaju za školsku 2021/2022. godinu - | K-013 Portal

Šta je potrebno za ostvarivanja prava na novčani regres za prevoz u međumesnom saobraćaju za školsku 2021/2022. godinu

regresirani prevoz za studente, pancevo, regresirani prevoz za studente pancevo

Radi ostvarivanja prava na novčani regres za prevoz u međumesnom saobraćaju za školsku 2021/2022. godinu, neophodno je da studenti sa prebivalištem na teritoriji Grada Pančeva podnesu Gradskoj upravi Grada Pančeva sledeća dokumenta:

1. potvrdu o prebivalištu ili fotokopiju lične karte

2. potvrdu fakulteta da se školuju na teret budžeta Republike (za školsku 2021/2022. godinu) pod uslovom da je student prvi put upisao tekuću školsku godinu

3. kopija indeksa (prve dve strane i poslednji overeni semestar)

4. ličnu izjavu da svakodnevno putuju na određenoj relaciji od mesta prebivališta do fakulteta – više škole, odnosno da nisu korisnici usluge smeštaja u studentskim ustanovama i da nisu korisnici studentskih stipendija ili kredita od Ministarstva prosvete i sporta ili drugih organa, organizacija, preduzeća, fondova i fondacija (obrazac izjave može se dobiti u Uslužnom centru u kancelariji broj 20, a overa obrasca se vrši kod notara).

Zahtevi sa navedenim dokumentima podnose se od 01.XI do 30.XI 2021. godine u Uslužnom centru u kancelariji broj 20, u vremenu od 08 do 15 časova, a sredom do 19 časova.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti na telefon broj 308-847.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.