Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website STARČEVO: Projekti gotovi sledi konkurisanje za sredstva za rekonstrukciju ulica - | K-013 Portal

STARČEVO: Projekti gotovi sledi konkurisanje za sredstva za rekonstrukciju ulica

Mesna zajednica Starčevo pripremila je spisak ulica za rekonstrukciju s redosledom prioriteta sa kojim će konkurisati za sredstva.

U Ulici kestenova predviđena je kompletna rekonstrukcija sa proširenjem od rimokatoličkog grobla do Trga neolita, sa izgradnjom parkig mesta u delu do Trga. Kompletna rekonstrukcija s proširenjem predviđena je i za ulicu Veljka Vlahovića, U Utrinskoj ulici radiće se silazak ka arheološkom nalazištu a u Baštenskoj će se raditi deo ulice iza škole, kao i prosek Borisa Kidriča – Baštenska.

U toku je izrada projekata za kompletnu rekonstrukciju s proširenjem Proletnje ulice, Zrenjaninske ulice kao i dela Vojvođanske ulice koji će obuhvatiti radove u proseku Borisa Kidriča – Baštenska.

Počelo je asfaltiranje proseka u Zimskoj i Nadelskoj ulici a očekuje do kraja godine početak radova na proširenju dela Ulice Mihajla Pupina od Moše Pijade do Zrenjaninske ulice.

Javnom preduzeću "Direkcija za izgradnju i uređenje Pančeva Mesna zajednica Starčevo predala je spisak udarnih rupa koje treba sanirati, što se odnosi i na delove Partizanske ulice u njenom gornjem delu.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.