Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Streljaštvo: Najbolji strelci Vojvodine su iz Pančeva - | K-013 Portal

Streljaštvo: Najbolji strelci Vojvodine su iz PančevaProšle nedelje je u Novom Sadu održana redovna sednica Skupštine Streljačkog saveza Vojvodine, na kojoj su razmatrani i usvojeni svi planovi za 2016. godinu, kao i izveštaji za 2015. godinu, među kojima i rang lista najuspešnijih strelaca iz Vojvodine u 2015. godini.

Iz Streljačke družine “Pančevo 1813” su najuspešnijisa plasmanom na prvom mestu, Marija Aleksić, kao najbolja pionirka i Dejan Pešić, kao najbolji senior.

Isidora Stojanović je druga juniorka, a treća mlađa juniorka, Tijana Kolarik je treća seniorka, Ivana Vislavski je peta pionirka.

Siniša Veljković iz Streljačke družine Pančevo 1813 kaže da su oni tokom cele godine osvajali medalje u svojim, pa i višim kategorijama, iz vazdušnog i malokalibarskog oružja i svojim visokim rezultatima doprineli ekipama da osvoje pehare.

Dejan i Tijana su svojim rezultatima ostvarili i potvrdili rang strelaca međunarodnog razreda, rekao je Veljković.

Treba svakako pohvaliti Dejana Pešića, koji i pored svojih treninga i takmičenja, uspešno i trenira juniore i seniore za nastupe u međunarodnom A programu.

V.J.P.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.