Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Streljaštvo: Završena Liga pionira Vojvodine - | K-013 Portal

Streljaštvo: Završena Liga pionira Vojvodine

U Uljmi je za vikend održano završno 8. kolo Lige pionira Vojvodine, na kojem su pančevački najmlađi strelci osvojili nove bodove i učvrstili svoje pozicije na konačnoj tabeli Lige pionira Vojvodine u sezoni 2015/16.

Ekipa pionirki Streljačke družine “Pančevo 1813” je ponovo ubedljivo osvojila prvo mesto sa 525 krugova i samo potvrdila prvo mesto u konačnom plasmanu lige.

Tako je i Marija Aleksić sa 176 krugova ponovo osvojila prvo mesto i potvrdila svoj primat i prvo mesto u kategoriji pionirki tokom cele sezone, a Ivana Vislavski je osvojila treće mesto sa 175 krugova, ali je u konačnom plasmanu napredovala i osvojila drugo mesto.

Odlična je bila i Anastasia Grujoski, koja je sa 174 kruga osvojila četvrto mesto.

Ekipa pionira Streljačke družine “Pančevo 1813” je puno napredovala osvojivši drugo mesto u 8. kolu sa 532 kruga, tako da je sa pete skočila na treću poziciju i osvojila bronzani pehar na kraju Lige pionira Vojvodine.

Stefan Mihajlov je sa 179 kruga bio najuspešniji Pančevac, a u konačnom plasmanu je potvrdio peto mesto.

Aleksandar Pavlović je najviše napredovao sa 177 krugova, a Vladimir Stajčić je sa 176 kruga pomogao ekipi da ostvari ovaj visok rezultat.

U pojedinačnoj konkurenciji je nastupio i Stevan Kalinić sa solidnih 160 krugova.

Trener, Siniša Veljković je zadovoljan sa postignutim rezultatima i dobrom formom takmičara pred nastupajuća prvenstvena takmičenja SS Vojvodine i Srbije, a i pred Školsku olimpijadu, za koju se plasiralo i 8 pančevačkih strelaca.

Narednog vikenda pioniri, juniori i seniori putuju u Zrenjanin na Prvenstvo Vojvodine iz serijske vazdušne puške po 'B' i 'C' programu.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.