Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Tamara Vicanović pobednica prvog kola turnira u igri “Ne ljuti se čoveče” - | K-013 Portal

Tamara Vicanović pobednica prvog kola turnira u igri “Ne ljuti se čoveče”

 

“Žensko” finale odlučilo je večerašnju pobednicu turnira u igri “Ne ljuti se čoveče” koji se održava u Starogradskoj pivnici “Zlatni Prag” u Pančevu.

Tamara Vicanović je posle teške i niezvesne borbe izvojevala duplu pobedu. Ona je u kvalifikacijama uspela nakon preokreta da pobedi tri protivnička igrača uprkos lošem startu. U početku je imala problema sa “šesticom” a u finišu sa ubacivanjem poslednju figuru u “kućicu”, jer je u većini bacanja dobijala veće brojeve od potrebnog. U finalnoj igri situacija je bila nešto slična kvalifikacijama.

Pobednica prvog kola dobila je nagradnu večeru za dvoje u Starogradskoj pivnici “Zlatni Prag”, a ostali finalisti utešne nagrade.

Aleksandar Dostanić, vlasnik Starogradske pivnice “Zlatni Prag”, kaže da je ovo početak jednog velikog turnira koji će se završiti u decembru.

- Ovaj turnir traje do decembra meseca kada će se sastati finalisti svih predhodnih kola. Apsolutni pobednik ili pobednica dobija nagradno vikend putovanje u Prag za dve osobe - rekao je Dostanić.

Svi koji žele da se prijave na turnir u igri “Ne ljuti se čoveče” to mogu učiniti slanjem poruke na broj 065 81 222 70.

Turnir se igra nedeljom od 19 sati u Starogradskoj pivnici “Zlatni Prag” koja se nalazi u Pančevu, niže od Gimnazije.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.