Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Tamiš Square: Moderne i funkcionalne stambene jedinice već od 1200€/m² - | K-013 Portal
tamis square, stambene jedinice, pancevo

Tamiš Square: Moderne i funkcionalne stambene jedinice već od 1200€/m²Inovativni stambeni objekat koji je u izgradnji u blizini centra grada, obećava da će transformisati način na koji živimo i stanujemo. Sa raznovrsnim stambenim jedinicama, modernim dizajnom i povoljnim cenama, Tamiš Square nudi neponovljivu priliku za investiciju u novi kvalitetan životni prostor za vas i vašu porodicu.

Ulica Dimitrija Tucovića u kojoj se pomenuti stambeni objekat nalazi će biti kompletno rekonstruisana, a stanari će imati priliku da uživaju I u novoj biciklističkoj stazi.

Sa lokacijom koja se nalazi u blizini samog centra grada, Tamiš Square nudi lakoću pristupa svim glavnim saobraćajnicama, školama, tržnim centrima i ostalim važnim objektima. Ovaj moderni stambeni kompleks je pažljivo osmišljen kako bi zadovoljio potrebe svih generacija, nudeći različite kvadrature stanova koji se mogu prilagoditi individualnim potrebama kupaca.

Svaki stan u Tamiš Square-u je osmišljen kako bi pružio maksimalnu funkcionalnost i komfor svim budućim stanarima. Stanovi su moderno dizajnirani, sa otvorenim prostorima i prozorima koji pružaju obilje prirodne svetlosti. Svaki stan ima lođu ili terasu, koja predstavlja idealno mesto za opuštanje u ugodnom okruženju. U ponudi su stanovi različitih kvadratura, od jednosobnih (38m²) do četvorosobnih stanova (145m²), po ceni već od 1200€/m². Svi stanovi su pažljivo osmišljeni, sa svim potrebnim funkcionalnostima koje moderni gradski život zahteva.

k013shuttera

Stanovi su prostrani, sa visokim plafonima i kvalitetnim materijalima koji se koriste u gradnji:

  • Fasadni zidovi objekta su obloženi kamenom vunom, modernih boja i kvalitetnih materijala
  • Stolarija PVC Nemačkog proizvođača REHAU sa roletnama
  • Blind vrata i sobna vrata renomiranog proizvođača, modernog dizajna
  • Višeslojni parket sa pisanom garancijom proizvođača na 30 godina
  • Sistem grejanja - etažno grejanje na elektrokotlove VAILLANT
  • Inverter split sistemi hlađenja proizvođača HISENSE
  • Keramika I klase modernih boja i dizajna, sanitarije Geberit, baterije Hansgrohe i Grohe
  • Holovi i hodnici u keramičkim pločicama, atraktivnih tonova
  • Stambeni objekat ima jedan putnički lift renomiranog proizvođača
  • Kontrola pristupa garaži - automatskim rampama

Tamiš Square svojim dizajnom, kvalitetom, strukturom stanova kao i opremom, prati nove standarde u izgradnji ovakog tipa rezidencijalnih objekata. Kompleks je osmišljen da zadovolj sve potrebe njegovih stanara. U sklopu kompleksa nalaze se i brojne pogodnosti, poput bicikl-stanice, garaže, dečijeg igrališta i zelene površine.

asdaf9oa078zhf9auhdg11

Ovaj atraktivan projekat stavlja naglasak na kvalitet i pristupačnost, pružajući budućim stanarima modernu i udobnu sredinu za život. Prodaja stanova je u toku, a sve informacije u vezi raspoloživosti možete dobiti na njihovoj web prezentaciji www.tamissquare.rs ili na brojeve telefona: 064/110-68-75 i 063/211-964

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.