Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website U toku prijave za Omoljačku sportsku olimpijadu - | K-013 Portal

U toku prijave za Omoljačku sportsku olimpijaduUdruženje građana Suncokret iz Omoljice po treći put za redom organizuje Međunarodni volonterski kamp „Sunflower“, koji se održava u Omoljici u periodu od 15. do 25. jula. 

Ovogodišnji kamp će okupiti 14 međunarodnih volontera iz više zemalja sveta, koji će tokom svog desetodnevnog boravka u Omoljici raditi na organizaciji i realizaciji kulturno-zabavnog letnjeg programa.

Deo programa kampa “Sunflower 3” predstavlja i manifestacija „Omoljačka sportska olimpijada”, manifestacija koja ima za cilj promociju sporta i zdravih stilova života mladima i starima.

Da biste učestvovali na nekom turniru, obavezno je prethodno prijavljivanje. Rok za prijavu je najkasnije do 15. jula. Na Olimpijadi mogu učestvovati meštani Omoljice, ali i drugih mesta, bez obzira na starost. Učešće na svim turnirima i sportovima je besplatno, naglašavaju organizatori.

Ideja je da se meštani Omoljice i posetioci kampa upoznaju sa različitim sportovima, klubovima i sportskim udruženjima iz Omoljice i okoline. 

Olimpijada će se održati 17. jula, sa početkom u 8 časova u dvorištu Osnovne škole „Dositej Obradović“, a deo aktivnosti će se dešavati i u centralnom parku u Omoljici.

Aktivnosti i sportovi će trajati tokom celog dana, dok će se najveći broj sportova i takmičenja održavati prepodne i uveče, u skladu sa vremenskim prilikama tog dana. 

Ponuđeni sportovi: 
Turniri
(basket, odbojka na pesku, mali fudbal, stoni tenis) – u dve kategorije: juniori (0-14 godina) i seniori (iznad 15 godina).
Individualni sportovi (streličarstvo, šah, joga, pilates, skok u dalj, kros, veliki broj sportskih radionica za decu i još mnogo toga). 

Postoji mogućnost dodavanja novih sportova, najavljuju organizatori i pozivaju sve zainteresovane da se prijave za učešće na Omoljačkoj sportskoj olimpijadi tako što će popuniti prijavu koja se nalazi na fejsbuk stranici udruženja ili pozvati na brojeve telefona 063/83-34-230 Miloš, 062/17-60-456 Dejan.

V.J.P.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.