Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Vodostaji u okolini Pančeva u opadanju - | K-013 Portal

Vodostaji u okolini Pančeva u opadanju

Na sednici Gradskog štaba za vanredne situacije grada Pančeva, održanoj juče, gradonačelnik Pančeva i komandant Gradskog štaba Saša Pavlov je rekao da su vodostaji u blagom opadanju i da nijedan deo teritorije Pančeva nije ugrožen.
Prisutne je detaljnije o situaciji izvestio zamenik direktora Vodoprivrednog preduzeća „Tamiš–Dunav” Neđeljko Popović.

Gradonačelnik je istakao da je neophodno da se svi odvodni kanali u gradu i naseljenim mestima redovno čiste i zamolio da građani čije se njive nalaze u blizini ovih kanala omoguće prolaz mehanizaciji. On je rekao da je Vodoprivredno preduzeće izašlo na teren kako bi očistilo kanale i da je naišlo na problem sa građanima koji nisu dozvolili da se kanalu priđe preko njihove imovine.

Gradonačelnik je naglasio da žitelji Ivanova nisu ugroženi i da nemaju razloga za brigu, kao i da Vodoprivredno preduzeće zajedno sa lokalnom samoupravom ima ozbiljne planove u vezi sa sanacijom delova obala koji su najugroženiji, na čemu će se raditi možda već ove, a sigurno sledeće građevinske sezone.

Nedeljko Popović, zamenik direktora Vodoprivrednog preduzeća „Tamiš–Dunav”, izjavio je da su kod nas vodostaji u stagnaciji.

 Vanredna situacija uvodi se na 650 centimetara, što znači da je situacija pod kontrolom i da građani i građanke Pančeva nemaju razloga za brigu, poručio je zamenik direktora preduzeća „Tamiš–Dunav”.

V.J.P.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Najnovije: Na portalu

BIG PA Turnir FC 24 EA 460x600

letnje snizenje jun 2024 big panacevo 460x600

konoba32 baner mob

10906531 721735721273076 3753183143446782296 n

Mima artwork

Logo KAREJA2

pancevo city