Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Za ljubitelje hip-hopa: Lider objavio novi album “Crna Rupa” - | K-013 Portal

Za ljubitelje hip-hopa: Lider objavio novi album “Crna Rupa”

Boban Babović, poznatiji kao Lider, objavio je juče novi album pod nazivom “Crna rupa”. Lideru je “Crna Rupa” njegov drugi solo album, plasiran 4 godine nakon prvog.

Za to vreme sam stvarao i 2015. godine sklopio ovaj koncept albuma. Album obrađuje razne teme, ima za svakog po nešto, kritike društva, buđenje savesti, pobuna, optimizam, igra rečima, reprezent, druženje u našem stilu itd. To su mi bliske teme za razmišljanje sa kojima sam živeo u tom periodu života i iza kojih stojim svojim likom i delom, kaže Lider.

Na ovom albumu ugostio je svoje kolege prijatelje iz svakodnevnice, Lekr, Van, Bvana, Buka, Krvavo Oko, Bahata, Kragujevački Odred, Dj Munja, Dj Doobie, a tu je i francuski prijatelj Krapulax iz Monpeljea sa kojim ima tri saradnje.

Muziku su radili najbolji domaći bum bep bit mejkeri Dj Silent, Stiven Drama, Lesa Utc, Dalmo, Timbe, Ekii020 i prijatelj iz Makedonije Immex. Snimao me je Stiven Drama i miksao Van, to su dva izvrsna producenta kojima se i ovim putem zahvaljujem. Za sada je plasiran 1 spot, za prvu traku, u BK Visual produkciji, a sad krećem u realizaciju drugog spota. Abyssal media project je zaslužan za izvanredan cower koji dočarava prljavi svet u budućnosti i život kakav ovakvi zaslužujemo, kaže Lider.

U planu su mu promocije albuma, pre svega nastupi u Pančevu, Zrenjaninu, Kragujevcu i Beogradu.

Lider je u pregovorima s organizatorima iz Hrvatske i Makedonije, a kao gost će se pojaviti 16. septembra u Zaječaru na koncertu Lekra i 30. septembra u Ljubljani na Bvaninoj promociji albuma.

Album možete preslušati ovde: https://www.youtube.com/playlist?list=PLBpzzWS2AtjO5CfcShTuZuZkgi83Ev79d

V.J.P.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.