Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website RASTE UZBUĐENJE PRED FINALE: Meridian donosi BRUTALNE KVOTE i fantastičan bonus za Evroviziju! - | K-013 Portal

RASTE UZBUĐENJE PRED FINALE: Meridian donosi BRUTALNE KVOTE i fantastičan bonus za Evroviziju!

meridian kladionica, evrovizija

Preuzmi bonus za klađenje, sastavi tiket u Meridianu i podrži Srbiju u finalu Evrovizije

Večeras nema spavanja! Finale Evrovizije je pred nama i svi su uzbuđeni da vide ko će odneti pobedu na ovogodišnjem takmičenju. Među favoritima za osvajanje nalaze se države kao što su Švedska, Finska, Francuska i Ukrajna, ali uvek postoji mogućnost da se desi neočekivano i da neka manje poznata zemlja iznenadi sve.

Ove godine, Srbija će biti jedna od predstavnika u fokusu, sa izvođačem Luke Black i njegovom pesmom "Samo mi se spava". Luke je uspešno prošao kvalifikacije i priprema se za svoj nastup u finalu. Iako je kvota da će Srbija osvojiti Evroviziju 200, postoji realna šansa da se plasira u prvih 10 zemalja.

Povodom finala Evrovizije, sportska kladionica Meridian nudi najveće kvote na svetu i niz opcija za igru iz popularnog evrovizijskog specijala koji je dostupan svima na sajtu meridianbet.rs.

Kvota da Srbija osvaja Evroviziju je 200, dok je kvota da će se završiti u prvih 10 zemalja - 13.

Uz to, važno je da znate da sportska kladionica Meridian sve novoregistrovane igrače nagrađuje sa besplatnih 1.000 RSD za online klađenje. Ovo je idealna prilika da već sada sastavite svoj tiket i podržite Srbiju na putu ka pobedi.

Ne propustite priliku da se pridružite ovom velikom događaju i osetite uzbuđenje takmičenja na najbolji način. Sve kvote i opcije za klađenje dostupne su na sajtu meridianbet.rs.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS