Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website TRI NEDELJE EKSTREMNO DOBRE ZABAVE! OVDE te čeka 50.000 SPINOVA - preuzmi SVOJ DEO! - | K-013 Portal

TRI NEDELJE EKSTREMNO DOBRE ZABAVE! OVDE te čeka 50.000 SPINOVA - preuzmi SVOJ DEO!

meridian kladionica, besplatni spinovi

Najveća junska slot žurka održava se ekskluzivno u Meridianu! Dobro došli na Expanse Spinomaniu, preuzmite svoju dozu poklon spinova!

S početkom juna, Meridian predstavlja novu promociju koja će posebno obradovati ljubitelje slot igara. Dobro došli na EXPANSE SPINOMANIU, zauzmite svoju poziciju i spinujte do FANTASTIČNIH BONUSA!

Period održavanja promocije je od 5. do 22. juna, a od vas se traži samo jedno - uživajte uz slotove provajdera Expanse Studios!

Akcija je podeljena na tri turnira, a svaki turnir će trajati po nedelju dana! Podesite svoje uloge na minimum 25 DINARA po spinu, neka zabava počne!

Pravila se razlikuju iz nedelje u nedelju, ali osnovni uslov je isti - potrebno je samo da se zabavljate uz omiljene igre.

Svake nedelje, nagrade očekuju 100 NAJBOLJIH IGRAČA na listi, dok ukupni nedeljni pobednik osvaja 500 POKLON SPINOVA!

S toga ne čekajte, uživajte uz najbolju junsku slot avanturu, samo u Meridianu!

Ako još uvek nemate korisnički nalog u Meridianu, pravo je vreme da se REGISTRUJETE.

Odmah nakon registracije na vaš korisnički nalog će biti uplaćeno 3.000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti na celokupnoj slot ponudi! Vaša zabava počinje i pre nego što deponujete sredstva na korisnički nalog!

Uživajte u veličanstvenoj zabavi, samo u Meridianu!



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.