Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website UHVATI POSLEDNJI VOZ: Priključi se takmičenju i osvoji iPhone 14 pro, Samsung S23 ili električni trotinet! - | K-013 Portal
meridian, takmicenje

UHVATI POSLEDNJI VOZ: Priključi se takmičenju i osvoji iPhone 14 pro, Samsung S23 ili električni trotinet!Puno uzbuđenja bilo je u nedelji za nama. Konačno smo saznali finaliste evropskih takmičenja za ovu sezonu. Preostalo je još samo da saznamo i ko će vladati Evropom u narednih godinu dana.

A dok to čekamo, u Meridianu vlada fantastično takmičenje sa veoma vrednim nagradama koje vrlo lako mogu postati samo vaše.

Dobro protrljajte oči na ovo što imamo da vam kažemo:

Kako je apsolutni fokus na fudbalu – ako odigrate u Meridianu tiket koji sadrži barem jedan meč TOP LIGA (Serija A, Premijer liga, Bundesliga, LaLiga, Liga 1), Lige šampiona, Lige Evrope ili Lige konferencija – automatski se kvalifikujete za sjajne nagrade!

iPhone 14 PRO, Samsung S23, električni trotinet i nagradni fond od 1.000.000 RSD bonusa mogu biti vaši uz samo malo fudbalskog znanja i sreće! Od ovoga teško da može bolje...

Bitno je da naglasimo da je takmičenje aktivno do kraja maja i da je potrebno da odigrate tiket sa parom iz ovih liga pod sledećim uslovima:

- minimalna uplata po tiketu je 100 RSD

- minimalna kvota po događaju na tiketima koji učestvuju u promociji je 1.30

- minimalan broj parova na tiketu je 3

- u promociji učestvuju i dobitni i nedobitni tiketi

Pravila su veoma jednostavna, zar ne, a kako izgleda sistemom bodovanja?

Ne brinite - takođe je jednostavan i pregledan:

- za svaki dobitan tiket sa minimalnom uplatom od 100 RSD igrači dobijaju 10 poena

- za svaki nedobitan tiket sa minimalnom uplatom od 100 RSD igrači dobijaju 5 poena.

Rang lista sa 10 igrača koji imaju najviše poena će se ažurirati na dnevnom nivou (ponedeljkom se ažurira za subotu i nedelju), a dobitnici će biti proglašeni 1. juna.

Da vam zagolicamo maštu još više, u igri su fantastične nagrade i to:

1. mesto – iPhone 14 PRO + 30.000 RSD bonusa

2. mesto – Samsung S23 + 20.000 RSD bonusa

3. mesto – električni trotinet + 20.000 RSD bonusa

4. za sve ostale učesnike obebeđeni su dodatni bonusi, a rangiranje pogledajte OVDE.

Dakle, sve što trebate da uradite jeste da se registrujte na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i preuzmite fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE od 1.000 RSD za sport i čak 3.000 RSD za slot, a onda se upustite u ovu fantastičnu fudbalsku avanturu, iskoristite Meridianov nagradni fond i osvojite sjajne nagrade!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.