Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Aleksandar Caran: Da li je moguće da se zelena površina sportskog centra pretvara u gradilište? - | K-013 Portal

Aleksandar Caran: Da li je moguće da se zelena površina sportskog centra pretvara u gradilište?

aleksandar caran, narodna stranka pancevo

Aleksandar Caran, član Gradskog odbora Narodne stranke Pančevo pita da li je moguće da se zelena površnia SC Mladost pretvara u gradilište?

"Kao neko ko voli sport, veliki deo vremena proveo sam na sportskom, družio se i uživao u celokupnom ambijentu. Prošlo je neko vreme od poslednjeg dolaska, emocija je i dalje ista sve do trenutka dok nisam naišao na ovo. O postojanju ove pojave sam prošle saznao preko medija u kojima je provučeno da je reč o montažno-demontažnom objektu, nekakvoj privremenoj hali ili šta već. Pa da li je moguće da se zelena površina sportskog centra, prostor namenjen terenima, trim stazama nagrđuje na ovakav način. Ovo je sada napušteno gradilište koje je, po svoj prilici, izgubilo svoju prvobitnu namenu i ostaće da stoji ovde i uništava celokupan izgled i funkcionalnost samog sportskog centra. Nama preostaje da vidimo da li ćemo da dozvoljavamo da nečiji sitni lični interesi urušavaju sve ono lepo što postoji u našem gradu ili ćemo ipak da pružimo otpor kako i u našem dvorištu ne bi nikla neka balonka privremenog karaktera", kaže Caran. 



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.