Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Aleksić: Promenićemo vlast ako svi izađemo na izbore - | K-013 Portal

Aleksić: Promenićemo vlast ako svi izađemo na izbore

miroslav aleksic, izbori, srbija

Potpredsednik Narodne stranke i treći na listi Ujedinjeni za pobedu Srbije Miroslav Aleksić izjavio je danas da je moguća pobeda na izborima i građane da u nedelju, 3. aprila, izađu na birališta i glasaju za tu listu, jer je za promenu vlasti važan svaki glas.

„Idemo na pobedu i mislim da je pobeda moguća ako građani masovno izađu na izbore. Opozicija će na ovim izborima ozbiljno poremetiti vlast i siguran sam da će opozicija imati 100 poslanika u Skupštini Srbije, a da vlast neće imati apsolutnu većinu. Mislim da imamo i velike šanse da formiramo vlast u Beogradu, a ako dođe do drugog kruga predsedničkih izbora, onda je sve moguće“, rekao je Aleksić za Newsmax Adria.

Aleksić je istakao da je u kampanji posetio više od 100 mesta širom Srbije i da je „glavni utisak da se Srbija budi i istina pronalazi put“.

„Građanima je dosta pretnji i ucena i vlasti koja ih je ponižavala prethodnih deset godina i pretvorila ih u sigurne glasove, i zbog toga će kazniti vlast“, rekao je Aleksić.

Aleksić je najavio da će veliki završni miting opozicije biti održan u Beogradu u četvrtak, 31. marta, na Trgu Nikole Pašića.

„Ljudi sa naše liste se ne kriju iza lekara, glumaca i startap preduzetnika, koji su na bilbordima SNS-a. Mi smo svojim imenima i prezimenima stali pred Srbije i ponudili im bolju, demokratsku i bogatiju Srbiju“, rekao je Aleksić.

„Srbija zaslužuje da se posle 3. aprila i promene vlasti uspostavi sistem u kojem niko neće biti iznad zakona, nego će svi odgovarati po zakonu“, zaključio je Aleksić.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.