Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Aleksić: Sledi borba za Srbiju, narod će pobediti Vučićev kriminalni klan - | K-013 Portal

Aleksić: Sledi borba za Srbiju, narod će pobediti Vučićev kriminalni klan

miroslav aleksic, narodna stranka

Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić izjavio je danas da u narednih godinu dana sledi „borba za Srbiju u kojoj će narod pobediti kriminalni klan“ predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji „razara i pljačka državu“ gotovo deset godina.„Neće se Vučić skloniti sam sa vlasti, mi ga moramo smeniti i mi moramo da oteramo u zatvor šljam koji je oko njega.

Oni će sigurno završiti u zatvoru, a ako se to ne dogodi u najskorijem vremenu, ovo što se danas događa u Lazarevcu, gde u 21. veku nema pijaće vode, sutra je neće biti ni u Loznici kada Rio Tinto otvori rudnik, i neće je biti ni duž gradova pored Drine i Save, sve do Beograda“, rekao je Aleksić u Lazarevcu, gde je održan skup „Lazarevac žedan vode i slobode“.

„Vučić želi da opere svoje krvave ruke tako što rasprodaje Srbiju i nacionalne interese. Ne smemo mu dozvoliti da se igra sa budućnošću naše dece, niti da troši naše pare i druguje sa huliganima samo da ne bi skandirali protiv njega, što mu je najveći strah“, dodao je Aleksić.

BIG PENA PARTY, BIG Pančevo

Aleksić je istakao da „nema više nazad“ i pozvao gradjane da „podignu glave i pozovu ljude u borbu“.

„Srbija je naša zemlja i nemojte se plašiti, mi nismo podanici, ne dozvolite da vas vredjaju i ponižavaju i govore vam da ćutite, jer će biti još gore. Ne može da bude gore od ovoga“, dodao je Aleksić.

Aleksić je rekao da ljude na vlasti zanima samo kako da opljačkaju državu.

„Zanima ih samo njihov kriminalni klan na čijem je čelu Aleksandar Vučić, a ne zanimaju ih Lazarevac bez vode, Bor koji se guši, Loznica koju planiraju da raskopaju i otvore rudnik litijuma, niko ih ne zanima“, naveo je Aleksić.

Aleksić je rekao da je politikom počeo da se bavi jer u njegovom selu kod Trstenika nije bilo vode po šest meseci godišnje.

„Nije bilo vode jer su tamo vladali stručnjaci poput zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića“, naveo je Aleksić.

(Beta)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.