Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Bulatović: Radmilović nevin proveo 30 dana u zatvoru - | K-013 Portal

Bulatović: Radmilović nevin proveo 30 dana u zatvoru

bulatovic, ssp, stranka slobode i pravde

Potpredsednik Stranke slobode i pravde Dejan Bulatović izjavio je, povodom odbacivanja krivične prijave protiv Zorana Radmilovića za ispisivanje grafita na njegovoj kući 8. oktobra prošle godine i naveo da je sada utvrđeno da je Radmilović nevin proveo u zatvoru 30 dana.

"Dočekali smo rasplet situacije. Pre dva dana iz Tužilaštva je stiglo rešenje o odbijanju predloga za krivičnu prijavu od strane policijske stanice u Šidu. Dakle, sada je svima jasno da gospodin Radmilović nikakve veze nema sa ispisivanjem uvredljivih grafita na mojoj kući", rekao je Bulatović, saopšteno je iz SSP.

On je nadležne na čelu sa ministrom Nebojšom Stefanovićem upitao da li će se oglasiti i kazati da su pogrešili i da su, kako je naveo, lažno optužili nevinog čoveka.

Bulatović je rekao da su u SSP dali jasne indicije ko je možda ispisao grafite na njegovoj kući, ali da su izostala reagovanja.

(Tanjug)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.