Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Čanak o optužbama crnogorskog premijera: Dritan Abazović, po običaju, laže - | K-013 Portal
nenad canak, dritan abazovic

Čanak o optužbama crnogorskog premijera: Dritan Abazović, po običaju, lažePredsednik Lige socijaldemorkata Vojvodine (LSV) Nenad Čanak ocenio je navode crnogorskog premijera Dritana Abazovića kao "gluposti".

On je u izjavi za portal Nova.rs optužio predsednika Vlade Crne Gore da je "prodao ne samo sadašnjost i budućnost, nego i prošlost te zemlje".
 
 
Kako je rekao, da ima malo viška vremena tužio bi Abazovića zbog izjave da će "lider LSV-a reći šta god za 500 evra".
 
"Da imam malo viška vremena tužio bih ga za klevetu, jer su to gluposti. Od koga sam ja dobio ikada pare? Molio bih da mi se to kaže", izjavio je Čanak.
 
Predsednik LSV-a je naveo da je on o nezavisnoj Crnoj Gori i značaju njene nezavisnosti prvi put govorio još pre tačno 30 godina na Cetinju.
 
"To je bilo 1992. godine i od tada, svaki put kada sam bio, govorio sam isto", izjavio je.
 
Inače, Čanak je na Tviteru za Abazovića naveo da je "neprijatelj Crne Gore".
 
"Kaže Dritan Abazović u Skupštini Crne Gore da me '...crnogorska opcija dovodi u CG, pa mi daju 500 evra da ga vređam', Dritan Abazović, po običaju, laže. Niko me ne 'dovodi' u Crnu Goru i ne
vređam nikoga nego samo kažem čemu sam svedočio", naveo je Čanak.
 
Podsetimo, ranije danas crnogorski premijer Dritan Abazović je u Skupštini Crne Gore pomenuo Čanka tvrdeći kako će "lider LSV reći šta god hoćete za 500 evra".
 
"To je narativ, pritislo se dugme da svi oni usmere svoju vojsku na mene i Vladu. Javlja se Nenad Čanak, date mu 500 evra po ugovoru i on se javi svaki put da nešto kaže. I za 500 evra će reći šta god hoćete, sutra će vas hvaliti, sutra će reći Abazović je najbolji mogući političar i tako dalje", rekao je Abazović.
loading...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter  i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.