Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dačić: Nikada nisam bio na tim tajnim žurkama, policija prati svaki moj korak - | K-013 Portal

Dačić: Nikada nisam bio na tim tajnim žurkama, policija prati svaki moj korak

ivica dacic, sps, pedofilija u jagodini, dragan markovic palma

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić izjavio je danas povodom navoda da je bio jedan od učesnika "tajnih žurki" u Jagodini da je on uvek pod prismotrom policije, pa je svaki njegov odlazak i u taj grad zabeležen.

"Ja sam već 13 god pod prismotrom policije i oni kontrolišu i prate šta ja radim, tako da je svaki moj odlazak zabeležen", rekao je Dačić za televiziju Hepi.

Dačić, koji je predsednik Socijalističke partije Srbije, je dodao da nikada nije učestvovao na "tajnim žurkama", već su svi dogadjaji na kojima je on bio bili javni.

"Ja sam od 2008. godine sa (Draganom Markovićem) Palmom u koaliciji i stotinu puta sam s njim bio na raznim prigodama, jer on organizuje veliki broj dogadjaja", rekao je on.

Dačić je naglasio da su maloletnice bile prisutne samo u kulturnim manifestacijama pred hiljadama ljudi.

Predsednik Narodne skupštine je ocenio da je taj slučaj "svakako" politički motivisan i da njime treba da se bave nadležne državne institucije.

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić prikazala je na konferenciji za novinare video snimak za koji kaže da je svedočenje čoveka iz Jagodine koji je navodno prisustvovao, po njenim rečima, "podvodjenju" devojčica i žena u tom gradu.

Prema rečima svedoka, tim proslavama su prisustvovali i čelnici vlasti Ivica Dačić, Aleksandar Antić, kao i vlasnici Knez petrola i Kopernikus televizije.

(Beta)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.