Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Đilas: Nevažno je ko će biti mandatar, to će biti vlada kontinuiteta - | K-013 Portal

Đilas: Nevažno je ko će biti mandatar, to će biti vlada kontinuiteta

dragan djilas, mandatar, srbija

"Mislim da je potpuno nevažno ko će biti mandatar, to će biti jedna vlada kontinuiteta", kaže predsednika Stranke slobode i pravde Dragan Đilas.

Kako navodi, nastaviće sa onom politikom koju su kritikovali svih ovih prethodnih godina. 

"Ne očekujem nikakve promene i što se SSP-a tiče potpuno je nebitno ko će biti formalno predsednik te vlade. Mnogo se ministara promenilo otkad je na vlasti Srpska napredna stranka, ali ne vidim da se nešto promenilo na bolje", rekao za Nova.rs Đilas. 

"Pretpostavljam da je razlog odlaganje nekih teških odluka koje moraju da se donesu i kupovina vremena da ta vlada krene što kasnije jer je situacija jako teška. Više nemamo nijednu oblast u kojoj imamo laku odluku", dodao je on.
 
Predsednik SSP-a navodi i da danas probleme imamo zbog nestručnosti vlasti.
 
"Problem sa snabdevanjem strujom nemamo zbog stranih faktora i rata u Ukrajini, nego zato što je EPS u potpunom raspadu. Umesto da izvozimo broj megavata koji smo izvozili 2016. godine i koji bi nam doneo između 500 i 800 miliona evra po ovim cenama koje je spomenuo gospodin Mali, mi ćemo ove godine uvesti struje i uglja za milijardu evra. To je milijardu i po u rupi budžeta", kazao je lider SSP.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.