Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Đorđević sa opozicijom u Negotinu: Mafija se ne može pobediti na izborima - | K-013 Portal

Đorđević sa opozicijom u Negotinu: Mafija se ne može pobediti na izborima

mladjan djordjevic, izbori negotin

Predsednik pokreta Oslobodjenje Mladjan Djordjević izjavio je danas u Negotinu, na sastanku sa lokalnim predstavnicima opozicionih stranaka koje bojkotuju izbore za tu lokalnu samoupravu, da se „mafija ne može pobediti na izborima“.

Na lokalne izbore zakazane za 17. oktobar neće izaći Demokratska stranka, Stranka slobode i pravde, Srpski pokret Dveri, Socijaldemokratska stranka, kao ni lokalni pokreti.

„Opštinski odbori opozicije iz Negotina pravilno su identifikovali sve razloge zašto na lažne Vučićeve izbore ne treba nigde izaći. Kupovina glasova, medijski mrak, pritisci, ucene i pretnje nisu nešto što se dešava samo ovde, već u celoj Srbiji“, rekao je Djordjević, a saopštilo je Oslobodjenje.

On je upitao beogradske centrale opozicionih stranaka zašto ne donesu sličnu odluku, „zašto žmure i prave se ludi, Dveri, SSP ili DS u Beogradu“.

„Da li se nešto drugačije dešava u Somboru, Kragujevcu, Beogradu ili Sokobanji? Svuda naprednjaci primenjuju iste metode ucena, kradje i lažiranja izbora. Neka Djilas, Boško i Lutovac poslušaju svoje lokalne odbore“, naglasio je Djordjević.

On je dodao da je izlazak na izbore „samo davanje legitimiteta vlasti Srpske napredne stranke (SNS)“.

„Izlaskom na izbore pristajete na njihova pravila i na njihov rezultat. Tu nikada nećete postići nikakvu promenu, jer mafija nikada neće organizovati izbore koje može da izgubi“, istakao je on.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.