Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website DS: Građani više ne veruju ni u slučajnost požara - | K-013 Portal

DS: Građani više ne veruju ni u slučajnost požara

ds, demokratska stranka, tatjana manojlovic, pozar, pozar u kineskom trznom centru

Demokratska stranka (DS) saopštila je danas da je požar u kineskom tržnom centru u novobeogradskom Bloku 70 podstakao „spekulacije javnosti“ i podsetio na sudbinu starog Depoa na Bulevaru kralja Aleksandra.

Potpredsednica DS Tatjana Manojlović je saopštenju navela da je „matrica slična“ a da, kako je ukazala, „kad državu ukrade mafija, gradjani ni u slučajnost požara ne veruju“.

Manojlović je rekla i da se „danas (na prostoru Depoa, gde je u požaru 2014. uništen improvizovani tržni centar) izvode pripremni radovi za izgradnju stambeno- poslovnog objekta“.

„Zato gradjani komentarišu kako ponovo, preko noći nestaje objekat koji je u jednom trenutku predstavljao mesto kupovine, prilagodjene njihovom potrošačkom džepu, a u drugom je potencijalno nova lokacija za gradnju“, navela je ona.

Manojlović je rekla i da „naprednjacima gori pod nogama“, a da se gradjani, kako je ukazala „guše i dave od tog otrova – i figurativno i stvarno“.

„DS poziva gradjane da zajedno podižemo bedeme (znanja i stručnosti) i sprečimo nestajanje Beograda i Srbije (jer) rezervnu zemlju i rezervnu prestonicu nemamo“, rekla je ona.

Manojlović je navela i da je „vreme za pobunu“ a da, kako je rekla, „što se pre probudimo, veće su šanse da preživimo (aktuelnu vlast)“.

(Beta)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.