Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website DS: Zadatak Kapetana Dragana je skretanje pažnje sa afera i pridobijanje podrške ekstremne desnice - | K-013 Portal

DS: Zadatak Kapetana Dragana je skretanje pažnje sa afera i pridobijanje podrške ekstremne desnice

ds, demokratska stranka, kapetan dragan

Demokratska stranka u saopštenju navodi da je Aleksandar Vučić preko svojih aveti prošlosti još jednom ponizio Srbiju, sramoteći Beograd po ko zna koji put.

"Osuđeni ratni zločinac, Dragan Vasiljkovič, organima gonjenja poznat kao Kapetan Dragan, po nalogu Aleksandra Vučića juče je na beogradskim ulicama nastavio kampanju za oslobađanje Zvezdana Jovanovića, pravosnažno osuđenog zločinca koji je ubio prvog demokratski izabranog premijera Srbije i nekadašnjeg predsednika Demokratske stranke dr Zorana Đinđića.

Sasvim je jasno da je režim Aleksandra Vučića pokrovitelj ove sramotne akcije prikupljanja peticije za oslobađanje Zvezdana Jovanovića i da je ovo još jedna osveta ubijenom predsedniku Demokratske stranke Zoranu Đindiću od strane onih koji su to ubistvo po sopstvenim rečima proslavili tako što su se napili od sreće. Posebno je strašno i pogubno što je u čitav civilizovani i demokratski svet otišla vest da se pod patronatom Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke planira oslobađanje ubica premijera Đinđića koga je taj svet s pravom uvažavao jer nas je on vratio tamo odakle nas je Vučić svojom politikom izopštio.

Sve ovo se nažalost dešava kada je Srbija po svim relevantnim kriterijumima dospela na 2. mesto u Evropi po stopi kriminala, a na svetskom nivou se nalazi u samom vrhu i to uoči dvadeset i druge godišnjice od atentata na Ibarskoj magistrali za šta su takođe osuđeni pripadnici zloglasne Jedinice za specijalne operacije i Državne bezbednosti. U trenutku kada su zahvaljujući naporima međunarodnih policijskih i bezbednosnih sluzbi uhapšeni pripadnici klana Veljka Belivuka,  dobrano uzdrmani režim Aleksandra Vučića je prinuđen da potraži nove kriminalce koji će čuvati ovu mafijašku vlast. Očigledno je da su posrnulom režimu Aleksandra Vučića potrebni "dokazani kadrovi" koji će zameniti Veljka Belivuka. Ovo je samo još jedan dokaz u nizu da za Aleksandra Vučića predaja zaista nije opcija i da je svim građanima Srbije jasno da se ova lansirana krilatica i parola koju napredna mafijaška organizacija obilato koristi, odnosi pre svega na mirnu predaju vlasti. Zato Aleksandar Vučić uvećava svoj arsenal zla, šaljući preko aveti prošlosti jasnu poruku da će taj arsenal obilato koristiti u trenutku svog sunovrata sa vlasti.

Zadatak Kapetana Dragana je da svojim čestim napadima na demokratske vlasti posle petog oktobra i još češćim gostovanjima na režimskim televizijama osigura podršku Vučiću od strane ekstremnih desničarskih grupa i ostalih koji u Vasiljkoviću vide ratnog heroja. Takođe, na taj način se i skreće pažnja javnosti sa nezapamćenih afera aktuelne vlasti i sve brojnijih dokaza o direktnoj povezanosti vrha režima sa organizovanim kriminalom.

Kapetan Dragan svojom prošlošću osuđenog ratnog zločinca predstavlja svojevrsnu štaku za Vučićev poljuljani imidž srpskog nacionaliste i patriote pred desničarima. Ne bih isključio mogućnost da mu Vučić napravi i stranku  kako bi ga kandidovao na izborima i zadržao kontrolu nad ekstremnim desničarskim organizacinama koje nemaju dovoljno razumevanja za kameleonsko presvlačenje Aleksandra Vučića  u evropejca i slične trikove kojima pokusava da opstane na vlasti.

Aleksandru Vučiću bi moralo da bude jasno da se građani Srbije ne plaše ni mafije ni partijske policije. Zato pozivamo sve građane Srbije da nam se pridruže u borbi protiv mafije, a Aleksandru Vučiću i svim njegovim avetima prošlosti poručujemo da će uskoro praviti društvo Zvezdanu Jovanoviću jer dolazi vreme za namirenje pravde", dodaje se u saopštenju.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.