Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Grupa građana 'Srcem za Lebane' napustila koaliciju sa SNS-om - | K-013 Portal
srcem za lebane, raskinuta koalicija sa sns, lebane

Grupa građana 'Srcem za Lebane' napustila koaliciju sa SNS-omGrupa građana „Srcem za Lebane“ izašla je iz vladajuće koalicije u tom gradu, predvođene Srpskom naprednom strankom, jer se SNS, kako su naveli,“nije pridržavala koalicionog sporazuma“.

GG „Srcem za Lebane“, koja je sastavljena od više udruženja, na poslednjim lokalnim izborima prešla je cenzus i dobila jednog odbornika, a pridružili su se SNS-u, i tako joj s tim odbornikom obezbedili većinu od 16 odbornika.

„Slavimo izlazak iz vlasti zato što je ova vlast pokazala svoje jednoumlje, odnosno, takozvani šef ili šerif pokušava pritiscima, ne samo nad svojima, već i nad drugim odbornicima, koji drugačije razmišljaju“, rekao je sinoć lider te koalicije Radovan Cvetković u obraćanju na Fejsbuk stranici ove grupe građana.

Izlazak ovog odbornika ne ugrožava vladajuću koaliciju u Lebanu jer SNS sada ima 18 odbornika, nakon što su im se pridružili odbornici iz drugih grupa građana.

Ovoj odluci prethodila je rasprava do koje je došlo na poslednjem zasedanju Skupštine opštine, 22. decembra, kada je lider naprednjaka u Lebanu Goran Jović kritikovao rad direktora SRC-a Nenada Jovića i upozorio ga da moraju da izađu na predstojeće predsedničke izbore i referendum, prozivajući ih da nisu izašli na nedavno održane izbore za mesne zajednice.

Posted by Srcem Za Lebane on Thursday, January 13, 2022

loading...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter  i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.